- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #5.541
canım smashbox primeri strawberryden alabilirsin ne yazık ki türkiyede satisi yok
fiyati da o civarlarda muhtemelen.
arzu edersen Krdi ile de irtibata geçebilirsin
elinde smashbox vardi sanıyorum
onda fiyati 60 ytl idi en son
Fondöten ve pudra alacağım, double wear çok övülüyor, ama açık rengi yok diyorlar, o ayarda bi fondöten arıyorum, birde açık renk pudra, shiseido pureness, body shop pudra seçeneklerim arasında, önemli olan kapatıcı özelliğinin yüksek olması her ikisininde. Cevabınızı bekliyorum.
makyaj sabitleyici için mac fix+ öneririmcok saol gurbik
iiymiş 60.
e o vakit en sevgili anama bir de makyaj sabitleyici alam. onun içinde bişimler onerebilir misin?
sevgili gurbaa prenses,
ben de asiri makyaj sevmeyenlerdenim (siyah kalem bile bana koyu geliyo bi de su eyeliner bi turlu cesaret edemiyorum ) ama kahve tonlarinda biraz asiriya kacabiliyorum bi de bu aralar likit farlara hevesleniyorum tavsiye eder misin ne tavsiye edersin simdiden tesekkurler
yaa gurba ben senin makyaj yapma tekniğini merak ediyorum en azından bi göz makyajını çekip resmini koyarmısın.
hayatım palette farklı göz kapagında farklı duran far derken senden hangi markaları kullandıgına yönelik ufak bi bilgi rica edebilir miyim?Gördüğüm kadarıyla bu topik almış başını gitmiş ama ben çooook geç kaldım sanırsam. Anlamadığım bir dil konuşluyor. Ne olur gurbaa prenses bana da bir akıl ver. Makyajı yapıyorum tamam renkleri birbirine cildime uyumlu seçmeyi becerebiliyorum. Ama nasıl olursa renk paletde yüzümdekinden daha canlı duruyor. Farı sürüyorum mesela sanki hiç sürmemişim gibi hiç renk görünmüyor yüzümde. İyi markaları da sürdüm kötüleri de ama mesela bir yeşil fara hasretim. Böyle yeşil kahve falan sürüyorum ama sanki hiç sürülmemiş gibi gözüküyor bolca sürüyorum o da 15-20 dkya uçup gidiyor. Neden oluyor anlamadım.
Her yerde okuyorum bunu, cildin çok açıksa olmaz diyorlar double wear için, açık cilttten kasıt
Ten rengi image by ps-max on Photobucket
Bu resimdeki ilk sıra, sondan ikinci falan mı
Cevap içinde teşekkürler.
canım bu arada kayısı kremini kullandım haftasonu çok iyi. yüze sürünce anında emiyor yağlı his bırakmıyor. yüzüm bebek gibi oldu. bunun bir seti var.
kayısı çekirdrği kremi (numunesini kullandığım)
kayısı çekirdeği yağı
kayısı ve zeytinyağlı sabun
ve kil maskesi
toplam fiatı 40 tl.
ister set ister tek olarak alabiliyorsun. kil toz halinde ve büyük bir kutu. maske yaparken içine 1 damla kyısı çekirdeği yağı koyuyorsun.cilt bakımı günleri olacak bu ürünleri deneyeceğim.
gurbik canım günaydım arkadaşım sarıkız maden suyu verdi maske yaptıktan sora yüzüne sık suyunu emsin iyi gelir dedi bilgin var mı canım napayım
günyaydin yafrilerr
günaydın yafmırlıkım
opuyorumnanaktan
dün araştırdım
buranın turunç ,karpuz bi çeşid daha vardı unuttum
reçelleri varmış kapçam gelcem
günaydın kızlarrrrrr....
didiim kadar varmiş dimi bebeemzemuszemusalam grubikim
rosense far müthiş bu arada opuyorumnanaktan
didiim kadar varmiş dimi bebeemzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?