- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #5.081
bi tek sana olmaz
kk da bütün gacılara yolliyim onlar yaksın
kurtulduk gurbiden die
ben gidince çok arıcanız ama görürsünüz mafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi tek sana olmaz
kk da bütün gacılara yolliyim onlar yaksın
kurtulduk gurbiden die
olm tatildemiyim köle kampındamıyım belli deel:umursamaz:ooolum nerdesin sen :umursamaz:
gurbü nereye gidiyomuş, evlendin diye bırakıcakmısın KK hayatını :))
gece hayatı mı bu :roflol:
olm tatildemiyim köle kampındamıyım belli deel:umursamaz:
anamlar köle isavra gibi çalıştırıolar:gitme:
evde tadilat vardı bide dün klima takıldı bütün gün onlarla uğraştık:gitme:
ulen naadar adi bi karısın sen yaaa:umursamaz:
olm yanlış anlama seni merak ettiğimden değil benefitleri merak ettiğimden soruyom nerdesin diyemafoldumben
yoksa köle izaara olmuşun kül kedisi olmuşun baa ne yani :umursamaz:-tatlicadiarzu-
ulen naadar adi bi karısın sen yaaa:umursamaz:
ama gece noldu bilionmu o kadar içime işlemişki rüyamda benefitlerin geldiğini gördüm:roflol:
sonra bi kalktım bi yerlerim açıkta kalmış-tatlicadiarzu-
ceyiz meyiz sermicem melodigurbişcim artık kozmetik ürünlerine para yatıracağına çeyiz alsan. kıs düğünün yaklaştı çeyiz diye kozmetiklerini sercen. :roflol:
bırakmamı isteyenler ve istemeyenler için ramazan ayında acacağim topikte vereceğim hesaba para yatirmalarını isticem
hangi hesapta daha çok para biküsüüse ona göre kararımı vercem :icecream:
ülen 7/24 kopeen kıcına zokup çıkarıyonuz beni seviyomuş gibi yapman çarparım :mymeka:
olm benim kafam bi çipliğe bi de zeküse çalişiyo başka da bişiye deel mafoldumbenticari zeka var bu kadında, gelecek görüyorum, sen çok zengin olcen
nası la cidden sevmiyonuz mu mafoldumbensevmiyoruz ama sen zorla sevdiriyorsun kendini.
sevmesek topikte işimiz ne canım ? a.s.
olm itizbitlidekiler rezidansta yaşıo bizim ev taşrada ondan geç gelcek herhal-tatlicadiarzu-herilt olm tanıyamadın mı beni 2 yıldır zemuszemus
menfaatim yoksa selam bile vermem :1closedeyes:
takip nodan bakak bari la, birileri bizim benefitleri oce sanıp kullanmış olmasın gümrükte mümrükte :sinifsinif:
24ünde yola çıkan ürünler bilem 28inde ulaşmiş itizbitlidekilerin eline:umursamaz:
olm itizbitlidekiler rezidansta yaşıo bizim ev taşrada ondan geç gelcek herhal-tatlicadiarzu-
calış yievrum çalişsiz sohbete devam edin şekerler. ben gidip deli gibi yorulayım. öğlene doğru gelirim.
opuyorumnanaktan