• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
delikafadulden :roflol::roflol:

valla ben de KK dan ne duyduysam alıp sürdüm sonunda Roaccutane'de aldım soluğu :))

ama şinci geçti hepisi :1rolleyes:
bebem roaccutane ağir bi ilaçtir yaa mafoldumben
keşke son çare yapsaydın onu
ne kadar doğru bilmiyorum ama bıraktıktan sonra tekrar sivilceler çıkıyomuş bi de :gitme:

ıyyy kafamçokkarıştı gerçekten mi :1shok:
gerçi tükürük dünyanın en hijyenik sıvısıymış gurbik öyle deme
ama benimki eşeğinkinden temizdir heralde, ama kendi kendimi de yalayamam ki :sm_confused:
napsam kafam çok karıştı -tatlicadiarzu-

aynanın karşısına geçip sıfatimiza tükürsek olmamı ki zemuszemus

gurbik ama yüzümöyle güzel olduki herkes güzelleşmilşsin böyle kal diyo ama ben çok rahatsız oluyorum baştan sona her yerimden aldım ayaklarıma kadar ya yok böyle bişe ama göğüslerimde büyüdü çok seviyodum büyük göğüsü normlade 75 ti 80 oldular çok seksi:))) zayıflaynca onlar kalsa keşke idealim 10 kilo zaten 1 hafta oldu rejimdeyim hiç tartılmad tartılmayacamda zayıfladığıı hissettiğim zaman tartılacam.

ayy canım ya kilo herkese yakışmaz ne mutlu sana
ben de en cok yüzümden şikayetçiyim
ordan kilo alsam bi de kalcamdan geri taraflar aynı kalsa nolur yaa :gitme:
yüzüm kemikli ya zayif olunca iskeletor gibi oluyo kötükedihüso
ay dogum mogum yapsam da alsam söyle bi 7-8 kilocuk nolur bee sositososito

yavrumcumlar ben çıken gaari coluk cocuk evde ekmek yemek bekler
aaşama sızıp kalmazsam şortumu işlerkene gelirim gene
hadi optum hepiciginizi oranızdan buranızdanopuyorumnanaktan

bebem roaccutane ağir bi ilaçtir yaa mafoldumben
keşke son çare yapsaydın onu
ne kadar doğru bilmiyorum ama bıraktıktan sonra tekrar sivilceler çıkıyomuş bi de :gitme:

son çarem idi zaten bitanem,
Yıllardır ergenlikten beri geçmiyordu sivilcelerim...
Geçsinler diye KK da önerilen her moku püsürü denedim, iyice mahvoldu, alerjik oldu...mafoldumben

bıraktıktan sonra doğru ürünler kullanılırsa tekrarlamıyor kuzucum. benimkiler iltihaplı akne değildi zaten küçük küçük çok sayıda sivilce vardı. ve tuhaf şekilde, kısmen daha kuru olan yanaklarımdaydı. alnımda veya çenemde yoktu.

ilaçtan çok memnunum, iyi ki başlamışım, zaten düşük doz kullanıyorum. sivilce ve siyah noktalar tamamen bitti. bi kaç tane noktacık şeklinde iz kaldı ama hala ilaca devam ettiğimden dolayı hassasiyet var o nedenle onlar.

sana da sorduydum ya yavrucağızım, ilaç bitince ne kullanayım diye...dermokozmetik kullanıcam ama hankisi ? CADIARZU
fiyat önemli değil, iyi olsun yeter ki...
a.s

son çarem idi zaten bitanem,
Yıllardır ergenlikten beri geçmiyordu sivilcelerim...
Geçsinler diye KK da önerilen her moku püsürü denedim, iyice mahvoldu, alerjik oldu...mafoldumben

bıraktıktan sonra doğru ürünler kullanılırsa tekrarlamıyor kuzucum. benimkiler iltihaplı akne değildi zaten küçük küçük çok sayıda sivilce vardı. ve tuhaf şekilde, kısmen daha kuru olan yanaklarımdaydı. alnımda veya çenemde yoktu.

ilaçtan çok memnunum, iyi ki başlamışım, zaten düşük doz kullanıyorum. sivilce ve siyah noktalar tamamen bitti. bi kaç tane noktacık şeklinde iz kaldı ama hala ilaca devam ettiğimden dolayı hassasiyet var o nedenle onlar.

sana da sorduydum ya yavrucağızım, ilaç bitince ne kullanayım diye...dermokozmetik kullanıcam ama hankisi ? CADIARZU
fiyat önemli değil, iyi olsun yeter ki...
a.s

canımın dibisi
dermokozmetik olarak bana göre en iyisi dr murad ürünleri
fegat cok tuzlu :gitme:
onun dısında avene ve dermalogica da kullanabilirsin güvenle...

Back