E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #5.061
bebem roaccutane ağir bi ilaçtir yaa mafoldumbendelikafadulden :roflol::roflol:
valla ben de KK dan ne duyduysam alıp sürdüm sonunda Roaccutane'de aldım soluğu :))
ama şinci geçti hepisi :1rolleyes:
ıyyy kafamçokkarıştı gerçekten mi :1shok:
gerçi tükürük dünyanın en hijyenik sıvısıymış gurbik öyle deme
ama benimki eşeğinkinden temizdir heralde, ama kendi kendimi de yalayamam ki :sm_confused:
napsam kafam çok karıştı -tatlicadiarzu-
gurbik ama yüzümöyle güzel olduki herkes güzelleşmilşsin böyle kal diyo ama ben çok rahatsız oluyorum baştan sona her yerimden aldım ayaklarıma kadar ya yok böyle bişe ama göğüslerimde büyüdü çok seviyodum büyük göğüsü normlade 75 ti 80 oldular çok seksi:))) zayıflaynca onlar kalsa keşke idealim 10 kilo zaten 1 hafta oldu rejimdeyim hiç tartılmad tartılmayacamda zayıfladığıı hissettiğim zaman tartılacam.
olm atalarımız bosuna laf demez kaydirigubbakcemile5la demek suratına tükürsen yarabbi şükür dicek lafı burdan çıkmış fisfisfis
aynanın karşısına geçip sıfatimiza tükürsek olmamı ki zemuszemus
olm atalarımız bosuna laf demez kaydirigubbakcemile5
bu aksamdan tezi yok tükürük kürüne başlıyoruz taam mı sositososito
bebem roaccutane ağir bi ilaçtir yaa mafoldumben
keşke son çare yapsaydın onu
ne kadar doğru bilmiyorum ama bıraktıktan sonra tekrar sivilceler çıkıyomuş bi de :gitme:
son çarem idi zaten bitanem,
Yıllardır ergenlikten beri geçmiyordu sivilcelerim...
Geçsinler diye KK da önerilen her moku püsürü denedim, iyice mahvoldu, alerjik oldu...mafoldumben
bıraktıktan sonra doğru ürünler kullanılırsa tekrarlamıyor kuzucum. benimkiler iltihaplı akne değildi zaten küçük küçük çok sayıda sivilce vardı. ve tuhaf şekilde, kısmen daha kuru olan yanaklarımdaydı. alnımda veya çenemde yoktu.
ilaçtan çok memnunum, iyi ki başlamışım, zaten düşük doz kullanıyorum. sivilce ve siyah noktalar tamamen bitti. bi kaç tane noktacık şeklinde iz kaldı ama hala ilaca devam ettiğimden dolayı hassasiyet var o nedenle onlar.
sana da sorduydum ya yavrucağızım, ilaç bitince ne kullanayım diye...dermokozmetik kullanıcam ama hankisi ? CADIARZU
fiyat önemli değil, iyi olsun yeter ki... a.s
canım evet
krdiden aliyoruz genelde
ama o datilde oldugundan strawberrye transfer olduk gecici bi süre için kaydirigubbakcemile5
benim hiç sivilcem olmadı mafoldumben
regl dönemindeki bi iki pıtırcıkı saymazsak
baa yolla kına gecemde orama burama yaktıkca seni hatirliyim :gitme:vayy be krdim melul bakışlım iii müşteri yakalamış hemiii
ben de acaba anamın kınalarına alıcı bulabilürmüyümm
ooolum nerdesin sen :umursamaz:herkese günaydın dobik halkı hihoyyyt
baa yolla kına gecemde orama burama yaktıkca seni hatirliyim :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?