Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben bilmem orda sütü yoktu zaten kremi ve yağı vardı bana oyle soyledi...ben oyuzaden heç kullanamadm hassas ya yüzüm annem her haltı süremiomzemuszemus

gurbik bak düğün makyajı için
este aldım primer aldım versace alacağım birde çok met ettiniz kapatıcı konusunda :)
canım bunlarla makyaj akmaz dimi sabit durması için özel bişey yapmam gerekirmi uzun süre dayanıklı olsun diye

tamam canım saol çok fazla terlemiyom ama makyaj tekniği konusunda bilgi sahibimiyim bilmiyem :)
en azından fondoten üzerine direk değilde pudra sürerek kalem far sürüleceğini rujun altına da pudra vs kalıcı yaptığını, biliyorum bunları diyosun dimi gurbaaa

birde kirpikleri pudra ve allıkla dolgun gösteriyolarmış o işlemi nasıl yapıyolar ve yüzümüze sürdüğümüz pudraylamı yapıyolar bunu?

bi arkadaş maybelline'in sari kapaticisi oldugunu söylemişti
bakabilirsin canim o markaya

birde kirpikleri pudra ve allıkla dolgun gösteriyolarmış o işlemi nasıl yapıyolar ve yüzümüze sürdüğümüz pudraylamı yapıyolar bunu?

pudra sürüyosun kirpiklerine birinci kat rimekden sonra
sonra tekrar rimelliyosun hayatım
evet yüzüne sürdüğnü pudra

çok sağol canım bu maybelline'in sari kapaticisi sıvı olanımı ruj gibi olanmı? birde rimel alıcam ya hem seyrek kirpiklerim hemde kısa sence hangisini alayım.

kurbaacım bikaç ufak sorum olcek sana.şimdi bnm cildim karma burnumda alnmda parlama ve yağlanma oluo arada ufak sivilce de cıkartıorum özellkle regl zamanları.bana önerebilceğin cilt bakımı için ürünler var mı temizleyici,nemlendirici falan.ama fiyatı cok tuzlu olsun istemiorum ve dermokozmetiğe de şu an için giremem tatlım.şimdiden teşekkürler canım bnma.s.

Canparem BotaBella sadece internetten mi alınabiliyor tadlumm ?

Ben bi kaç aktara baktım şimdik bulamadım, sitesine baktım, kargo vs. diyor...

çok sağol canım bu maybelline'in sari kapaticisi sıvı olanımı ruj gibi olanmı? birde rimel alıcam ya hem seyrek kirpiklerim hemde kısa sence hangisini alayım.

canım bilmiyorum kapaticinin yapisini, kullanmadım cunku.
rimel ile ilgili açıklamayı da bi onceki sayfada yapmiştim

sochic, iyi bir tonik istiyorsan limonu sulandırarak sil yüzünü
sivilce olusumunu engeller
haftada bir kere kil maskesi öneririm
ha bir de pakface maskelerinden bulabilirsen al
kesinlikle çok başarililar
fiyatları da çok cuzi

Canparem BotaBella sadece internetten mi alınabiliyor tadlumm ?

Ben bi kaç aktara baktım şimdik bulamadım, sitesine baktım, kargo vs. diyor...

nisanım yok bebem ben aktardan aldım
botabellanın kil baskesi ve pakfacein de tek kullanımlık maskeleri
banyoda da çok hafifce kese yapiyorum
3-4 günde farketti inan
harika bişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…