- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #4.801
Kıslarr Coastal Scents markasının ürünleri nasıl renkler al beni diyor ama kullanan oldumu hiç merak ettim.
88 renk var ve fiyatı da uygun ( $20 ) olunca kafam karıştı açıkçası.fisfisfis
slm
gurbıkım sana 2 sorum olcak bır tanesı bıraz bu topıcle alakasız olcak ama benım kırmaz cvp verırsen sevınırım :sinifsinif:
1. sorumm kaş ıle ılgılı olcak
kaşlarımı aldırmayı düşünüyorum ama cok kararsızım ılk defa aldrcam cunku mafoldumben cok korkuyorum beğenmez yada kötu olurum dıye
ve kaşlarım cok yok sence aldırsam guzel durur mu ve nasıl aldrmam gerekır fıkrınız var mı
bıde cok kötu mu duruyo mu aldrmazsam ayy :bbo: cok kafam karısık cnm
resımlerı sılcem hemen
2.sorumda göz makyajı yapıyorumm ve göz kapaklarım dusuk hep sımlı boyalar kullanıyorum
doğru mu sence
gurbik merhaba benim de sana küçük bi sorum olacaktı :)
kendime bi rimel almak istiyorum ama karar veremedim.. yabancı bişi olabilir bourjois, borghese, clinique' ten bikaç tane beendim ama karar veremiyorum.. sen yabancı markaları biliyorsun yardım edersen pek bi makbule geçer başka markalar da olabilir ama pek tuzlu olmasın malum öğrencilikbir de benim kirpiklerim aslında sık ve uzun ama tam ortaları birbirine yapışıyo orası seyrekmiş gibi duruyo işte buna sinir oluyoruumm.. bunu giderebilecek bi rimel olursa çok sevindirik olacamm..:teytey::dance:
canım coastal öyle çok mükemmel olmasa da piyasadaki bi çok üründen iyidir
kullan pişman olmazsın
Valla sorarken bile hay şansıma tüpürem demeye hazırlıklı idim ama bunu duymak güzel oldu gönül rahatlığı ile alabilirim. Zaten öyle çok profesyonel olsun diye beklentim yok şimdilik bana yeterde artar bile.
Teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
ya benefitin allıklarından birini denemek istiyorum ama napıcama karar veremedimmafoldumben
istediğim allığın rengi şu
rachel bilsona uygulamışlar ve şöle durmuş
bi akıl verin bana:kedi:
Kıslarr Coastal Scents markasının ürünleri nasıl renkler al beni diyor ama kullanan oldumu hiç merak ettim.
88 renk var ve fiyatı da uygun ( $20 ) olunca kafam karıştı açıkçası.fisfisfis
aşkitom harika bu yaaa :gitme:
çılakta vaa mi :Saruboceq:
evet bebem bende dünden beri bunun aşkıyla yanıp kavruluyorum:asigim:
evet çilekte var hemde 35.50hihoyyyt
sanırım alıciim:kedi:
kıslarrr ben geldiimm..kaydirigubbakcemile5
tatilim bittiiimafoldumben
nan 30 küsür sayfa yazılmuış ben yokken bi gözatayım bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?