Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya gurbiş benide gör carmina diyom pudrası diyom arkadaş kullanmış iyi diyo diyom
ehline yani sana soram diyom nasıldır diyem
gerçi bu ucuz bir ürün çok ta kaliteli değil ama yinede bilirsin sen
canım carminanın sadece farlarını kullandım
acıkcası randuman alamadım terracotta serisinden
ama pudra olarak çok ovgu alan bir marka istersen; creme puff al derim
kullanıp da memnun kalmayanı duymadım

oofff içime darallar bastı gene kaydirigubbakcemile

36 no ne var ne yoksa arıyorum ..

şort.
lastik deniz ayakkabısı & plastik terliği
bikini pantalonu..
hepsinden istiyom

aman da kıyamazmış sevdiceğine. hafta da 2 kere yine iyi. of of ilk evlendiğimizde hep 3 çeşit yemek yapardım şimdi 2 çeşidi zor yapıyorum yorgunluktan. bi de benimki alışmış 3 çeşide doymuyo ama sesi de çıkmıyo yavrum. sonra gidiyo dolapla bakışıyorlar. :roflol:

bebem bide intim deodorantı sordum. of iş yerinde çok terliyorum çamaşırım ıslanıyo valla.
ter kokarım diye ödüm kopuyor. bebek gibi pudra kullanıyorum bir süre sonra pudra yok oluyor. yok mu buna bir çare canım yaaaa!:sinifsinif:

la işte şuna benziyolardı

şort almadım fundişim yaa
çok pahalı burda
25 ytl diyolar
kankam alcak kadikoy pazarindan 5 yetaleye zemuszemus

fena deelmiş ..sandalet tarzı olanlardan istiym ben görmüştüm bu sene bi mağazada lastikten pembe sandalet tipi ama numarası kalmamıştı..
kadıköy pazarında 5 tl miymiş ?

eczaeye intim deodorant diyorum bana sebamed yıkama jeli veriyolar. anlatana kadar bi hal oluyorum. büyük eczanelere bakim o zaman.
ayakkabı güselmiş. ben de şort bulamıyorum ya çok kısa ya diz altı. bulduklarım da çok pahalı.
istanbulda kadıköy pazarı süper yaaaa! sen orada makyaj malzemelrini bırakıp pazarlara gidersin. burada topik açarsın gurbikin en son aldığı cicileri diye. gözümüz gönlümüz açılır.

fena deelmiş ..sandalet tarzı olanlardan istiym ben görmüştüm bu sene bi mağazada lastikten pembe sandalet tipi ama numarası kalmamıştı..
kadıköy pazarında 5 tl miymiş ?

hea la kadikoyden 5 yetaleye almiş ama görme cillop hepsi kumaşları falan dandik deel
eşarptan kemerleri var bi kaç tanesinin opuyorumnanaktan

ayy bi gitsem iste zati pazar pazar dolaşcem kankamlan, fundişimlen :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…