• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın sabah şekerleri sohbet ilerlemiş yani.
bu arada geçmiş olsun gurbik. dişinin sana zararı yoksa çektirme benimde var yarı gömük öyle duruyor valla. benim de ödüm kopar dişçiden. arkadaşımında dişi alındı. ama yüzü morarmadı. zorunlu değilsen çektirme. sohbete geriden girdim kusura bakmayın. işim çok. anca geldim. birazdan gidicem.
valla bacım anneni özlersin hem de nasıl. bir de gurbete gidiyosun. ilk zamanlar elinden telefon düşmez. benim 5 dk. ötemde haftada 2-3 gün görmeden duramıyorum.

ana evi özleniyor valla. herşey hazır önünde.
işten gel evle uğraş kocanla ilgilen güzel tabi ama yorgun olunca canın hiçbişey yapmak istemiyor.
bi de yıllar geçtikçe daha da saldım kendimi yaşlandım mı ne?

hayırlı evlat :smiley-cool: :delphin:
sen kendine bak :1closedeyes:
ben en azından ulvi bi sebep için ayrılıyorum kendilerinsen
sen gibi zenci peşinde koşcem diye tee incilterelere gitmiyorum :umursamaz:

günaydın sabah şekerleri sohbet ilerlemiş yani.
bu arada geçmiş olsun gurbik. dişinin sana zararı yoksa çektirme benimde var yarı gömük öyle duruyor valla. benim de ödüm kopar dişçiden. arkadaşımında dişi alındı. ama yüzü morarmadı. zorunlu değilsen çektirme. sohbete geriden girdim kusura bakmayın. işim çok. anca geldim. birazdan gidicem.
valla bacım anneni özlersin hem de nasıl. bir de gurbete gidiyosun. ilk zamanlar elinden telefon düşmez. benim 5 dk. ötemde haftada 2-3 gün görmeden duramıyorum.

ya gülüm dilim ete değdikce kan beynime sicriyo
bi de başağrilari cabası dayanamıcam:gitme:

valla gurbiş onu bunu bilmemde
ilk zamanlar kafana bovling topu yemiş gibi oluyosun bu kesin kafamçokkarıştı
ama zamanla alışıyosun yeni ortamınaa :delphin:

Allahtan uzakta olcam
yakında olsam çok feci utanırdım valla gidemezdim eve falan :kedi:

ana evi özleniyor valla. herşey hazır önünde.
işten gel evle uğraş kocanla ilgilen güzel tabi ama yorgun olunca canın hiçbişey yapmak istemiyor.
bi de yıllar geçtikçe daha da saldım kendimi yaşlandım mı ne?
ayy var yaa
bi de ben hayatta mutfağa girip 1 kap yemek pişirmiş değilim mafoldumben

armut piş ağzıma düş yaşadım hep :gitme:

ayy var yaa
bi de ben hayatta mutfağa girip 1 kap yemek pişirmiş değilim mafoldumben

armut piş ağzıma düş yaşadım hep :gitme:

aman yemek o kadar zor değil be canım. sebze yemekleri hep aynı usulde pişiyor. anneni yemek yaparken gördüysen göz aşinalığın vardır. artık internette var. paratik şeylerde yaparsın. inşallah sevdiceğin her akşam yemek olsun demiyordur. benimki ne olsa yer sorun etmez. bir arkadaşım evlendi istanbula gitti. yemek yapmayı pek bilmezdi. istanbuldan annesine telefonda sora sora öğrendi valla. neler yapıyormuş neler. annesi anlatırdı gülmekten yerlere yatardık. dişin için geçmiş olsun korkma 1-2 günde geçer.opuyorumnanaktan

aman yemek o kadar zor değil be canım. sebze yemekleri hep aynı usulde pişiyor. anneni yemek yaparken gördüysen göz aşinalığın vardır. artık internette var. paratik şeylerde yaparsın. inşallah sevdiceğin her akşam yemek olsun demiyordur. benimki ne olsa yer sorun etmez. bir arkadaşım evlendi istanbula gitti. yemek yapmayı pek bilmezdi. istanbuldan annesine telefonda sora sora öğrendi valla. neler yapıyormuş neler. annesi anlatırdı gülmekten yerlere yatardık. dişin için geçmiş olsun korkma 1-2 günde geçer.opuyorumnanaktan
Allaha şükür ki nişanlım iyi yemek yapiyor canım :)
malum 15 yıldır yanlız yaşiyor eli çok yatkın yemek olaylarına :)
o öğreticek zaten bana :)
ama yine de insan eksiklik hissediyor mafoldumben

gurbaacıım benim yüzüm güneşte ve soğukta çok kızarıyor
makyaj yaptığım zaman fondotenle filan kapatıyorum ama cildimde leke sivilce problemi filan yok
fondoten de çook kullanmak istemiyorum
var mı başka bir önerin

canım tercih edeceklerin arasında günay otele gitmiştim:asigim:
bide yeşilçaydı sanırım orayada gittim ama günay dahada güzel
diğerleri aklımda bir fikrim yok ama günayı kesinlike tavsiye ederim
çok harika bir yer servis olayı falanda çok iyidir.cokacimcoook
Ağva bence türkiyenin en doğal kalmış yeri böyle bir sakinlik huzurluk olamaz
oraya gidince insan hiç bişey düşünmek bile istemiyor.opuyorumnanaktan

konunun dıtından giriyom emme benimde 20 lik dişim duruyo arada bir sızlıyo ama çektirmeyi düşünemiyom çok korkuyom heç getmedin birde ben dişçiye daha da korkuyorum arada sızlıyo geçi napem yarısı çıktı zaten mafoldumben

evden ayrılma mevzusuna gelincek ben bi kerem rüyamda gördüm ama gerçek gibin
evlenmişim anamın evine misafir gibin gelip gittim çok koydu yaw uyandığımda
evlenmemeye karar vermiştim
zati bu gidişle ancak rüyamda evlenirim
kaydirigubbakcemile2

bu arada gurbiş carminanın pudrası nasıldır sence bebem
arkadişim aldı pek memnunda pek doğal duruyo diyo bi sorem dedim ehline
CADIARZU

gurbaacıım benim yüzüm güneşte ve soğukta çok kızarıyor
makyaj yaptığım zaman fondotenle filan kapatıyorum ama cildimde leke sivilce problemi filan yok
fondoten de çook kullanmak istemiyorum
var mı başka bir önerin

iyi bir nemlendirici kullan
ve yazın güneş koruyucu kremi asla ihmal etme
kapatilabilir izlerse şayet söylediklerin tabi...
yok değilse de bi dermatologa gorun

canım tercih edeceklerin arasında günay otele gitmiştim:asigim:
bide yeşilçaydı sanırım orayada gittim ama günay dahada güzel
diğerleri aklımda bir fikrim yok ama günayı kesinlike tavsiye ederim
çok harika bir yer servis olayı falanda çok iyidir.cokacimcoook
Ağva bence türkiyenin en doğal kalmış yeri böyle bir sakinlik huzurluk olamaz
oraya gidince insan hiç bişey düşünmek bile istemiyor.opuyorumnanaktan

canım işte bu yüzden ağvayı çok istiyorum
aslında karadenizde bi yayla evi düşünmüştüm fakat sevdiceğimin işi nedeniyle çok uzaklaşamiycaz istanbuldan
seneye artık karadeniz turu kısmetse...
günay, tree tops ve greenline arasında bi tercih yapicaz :)

Allaha şükür ki nişanlım iyi yemek yapiyor canım :)
malum 15 yıldır yanlız yaşiyor eli çok yatkın yemek olaylarına :)
o öğreticek zaten bana :)
ama yine de insan eksiklik hissediyor mafoldumben

ooooooo çok şanlısın sen! :nazar:
bence yemek işini kendi üstlenir sen diğer işleri halledersin. ama birşey diyim mi biz pazar günleri mutfağa girip beraber yemek yaparız. acayip keyifli oluyor. şimdi arkadaşlardan bişey öğrendim. onu deneyeceğim. aman fazla yiyip sonra benim gibi kilo almayasın.:sinifsinif:

gurbik bişey sorcam. yazın fazla makyaj yapmıyorum. yüzüme pudra filan kullanmıyorum. sabah yüzümü tonikleyip nemlendirici sürüyorum. ama yürüyerek işe geldiğim için yüzüm acayip terliyor. duştan sonra vücuduma nemlendiri sürüncede ter içinde kalıyorum. ne yapmak lazım?
bi de intim deodorant nerede bulabilirim. eczanede ve parfümeride bulamadım.

ooooooo çok şanlısın sen! :nazar:
bence yemek işini kendi üstlenir sen diğer işleri halledersin. ama birşey diyim mi biz pazar günleri mutfağa girip beraber yemek yaparız. acayip keyifli oluyor. şimdi arkadaşlardan bişey öğrendim. onu deneyeceğim. aman fazla yiyip sonra benim gibi kilo almayasın.:sinifsinif:

canım o kadar da yüklenmeyeyim kuzucuma :)
işten zaten yorgun argin gelicek
3günde bi yemek yapmaya çalişirim en azından lülülülülülü

gurbik bişey sorcam. yazın fazla makyaj yapmıyorum. yüzüme pudra filan kullanmıyorum. sabah yüzümü tonikleyip nemlendirici sürüyorum. ama yürüyerek işe geldiğim için yüzüm acayip terliyor. duştan sonra vücuduma nemlendiri sürüncede ter içinde kalıyorum. ne yapmak lazım?
bi de intim deodorant nerede bulabilirim. eczanede ve parfümeride bulamadım.
canım duştan sonra nemlendiriciye bi süre ara ver
sabah sürdüğün yeter sadece
ayrıca terlemek iyidir, vucut ısısını ayarlar ve toksinleri dısari atar:)

ya gurbiş benide gör carmina diyom pudrası diyom arkadaş kullanmış iyi diyo diyom
ehline yani sana soram diyom nasıldır diyem
gerçi bu ucuz bir ürün çok ta kaliteli değil ama yinede bilirsin sen

Back