- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #4.741
özlersin gurbaaaman gülüm yaa...
annemle pek anlaşamam ama yine de çok severim
şimdi hiç özlicekmişim gibi gelmiyo
o zaman nolur bilmiyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlersin gurbaaaman gülüm yaa...
annemle pek anlaşamam ama yine de çok severim
şimdi hiç özlicekmişim gibi gelmiyo
o zaman nolur bilmiyorum...
evim alişveriş merkezlerine yakın bi yerde olursa özlemem, heç sanmıyom :icecream:özlersin gurbaa
evim alişveriş merkezlerine yakın bi yerde olursa özlemem, heç sanmıyom :icecream:
aşkitoma söylesek de iç güveysi mi gelse ya opuyorumnanaktan
sen kendine bak :1closedeyes:hayırlı evlat :smiley-cool:
günaydın sabah şekerleri sohbet ilerlemiş yani.
bu arada geçmiş olsun gurbik. dişinin sana zararı yoksa çektirme benimde var yarı gömük öyle duruyor valla. benim de ödüm kopar dişçiden. arkadaşımında dişi alındı. ama yüzü morarmadı. zorunlu değilsen çektirme. sohbete geriden girdim kusura bakmayın. işim çok. anca geldim. birazdan gidicem.
valla bacım anneni özlersin hem de nasıl. bir de gurbete gidiyosun. ilk zamanlar elinden telefon düşmez. benim 5 dk. ötemde haftada 2-3 gün görmeden duramıyorum.
valla gurbiş onu bunu bilmemde
ilk zamanlar kafana bovling topu yemiş gibi oluyosun bu kesin kafamçokkarıştı
ama zamanla alışıyosun yeni ortamınaa
ayy var yaaana evi özleniyor valla. herşey hazır önünde.
işten gel evle uğraş kocanla ilgilen güzel tabi ama yorgun olunca canın hiçbişey yapmak istemiyor.
bi de yıllar geçtikçe daha da saldım kendimi yaşlandım mı ne?
ayy var yaa
bi de ben hayatta mutfağa girip 1 kap yemek pişirmiş değilim mafoldumben
armut piş ağzıma düş yaşadım hep :gitme:
ayy var yaa
bi de ben hayatta mutfağa girip 1 kap yemek pişirmiş değilim mafoldumben
armut piş ağzıma düş yaşadım hep :gitme:
Allaha şükür ki nişanlım iyi yemek yapiyor canım :)aman yemek o kadar zor değil be canım. sebze yemekleri hep aynı usulde pişiyor. anneni yemek yaparken gördüysen göz aşinalığın vardır. artık internette var. paratik şeylerde yaparsın. inşallah sevdiceğin her akşam yemek olsun demiyordur. benimki ne olsa yer sorun etmez. bir arkadaşım evlendi istanbula gitti. yemek yapmayı pek bilmezdi. istanbuldan annesine telefonda sora sora öğrendi valla. neler yapıyormuş neler. annesi anlatırdı gülmekten yerlere yatardık. dişin için geçmiş olsun korkma 1-2 günde geçer.opuyorumnanaktan
balayı için gitmeyi düşündüğümüz oteller kızçelerim bi bakın
Agva Tree Tops Park Hotel
Ağva Günay Hotel
:: Ağva Greenline Guest House :: - Ağva, Ağva Otel, Ağva Hotel, Ağva Pansiyon, Ağva Motel, Ağva Konaklama
gurbaacıım benim yüzüm güneşte ve soğukta çok kızarıyor
makyaj yaptığım zaman fondotenle filan kapatıyorum ama cildimde leke sivilce problemi filan yok
fondoten de çook kullanmak istemiyorum
var mı başka bir önerin
canım tercih edeceklerin arasında günay otele gitmiştim:asigim:
bide yeşilçaydı sanırım orayada gittim ama günay dahada güzel
diğerleri aklımda bir fikrim yok ama günayı kesinlike tavsiye ederim
çok harika bir yer servis olayı falanda çok iyidir.cokacimcoook
Ağva bence türkiyenin en doğal kalmış yeri böyle bir sakinlik huzurluk olamaz
oraya gidince insan hiç bişey düşünmek bile istemiyor.opuyorumnanaktan
Allaha şükür ki nişanlım iyi yemek yapiyor canım :)
malum 15 yıldır yanlız yaşiyor eli çok yatkın yemek olaylarına :)
o öğreticek zaten bana :)
ama yine de insan eksiklik hissediyor mafoldumben
ooooooo çok şanlısın sen!
bence yemek işini kendi üstlenir sen diğer işleri halledersin. ama birşey diyim mi biz pazar günleri mutfağa girip beraber yemek yaparız. acayip keyifli oluyor. şimdi arkadaşlardan bişey öğrendim. onu deneyeceğim. aman fazla yiyip sonra benim gibi kilo almayasın.:sinifsinif:
canım duştan sonra nemlendiriciye bi süre ara vergurbik bişey sorcam. yazın fazla makyaj yapmıyorum. yüzüme pudra filan kullanmıyorum. sabah yüzümü tonikleyip nemlendirici sürüyorum. ama yürüyerek işe geldiğim için yüzüm acayip terliyor. duştan sonra vücuduma nemlendiri sürüncede ter içinde kalıyorum. ne yapmak lazım?
bi de intim deodorant nerede bulabilirim. eczanede ve parfümeride bulamadım.