• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gurbacım selamopuyorumnanaktan
tatlım bişey sorucam sana,sen bu konuda baya profosyenelsin,acaba senin yüzünde bu denemeleri görücekmiyiz:kedi:öle bi projen varmıhihoyyytsenden şahane birer makyaj eserleri çıkıcağına eminim:asigim:

gurbacım selamopuyorumnanaktan
tatlım bişey sorucam sana,sen bu konuda baya profosyenelsin,acaba senin yüzünde bu denemeleri görücekmiyiz:kedi:öle bi projen varmıhihoyyytsenden şahane birer makyaj eserleri çıkıcağına eminim:asigim:

canım ben yalnızca anlatmayı tercih ediyorum, öyle video ve acık resimler koymuyorum :)
açtiğim topikleri bile birebir çalıp başka forumlarda kendilerininmiş gibi gösterilip rant elde eden zavallılar varken resim yada video eklersem halim nolur bilmiyorum gamyoncuiremsu

nabıyonusssss?
benim makkac hayatım burda sona eriyo arkidişler...bi tek krdiciim primerimi yollasın onunda parasını verip dahada bişii almicam toplayın paraları patik matik bişiler alın yazık laa hem kozmetik cilde zararlı...
hee bu arada gurbayaa düğünde primerle lancome un ruclarından takıcam akşam sürsün vanillalı vanillalı sapıklar okudum sizi gay topicinde one laa bütün kirli çamaşırlarınız ortada ehe...
şş unutmayın laaa beni bari kalan malzemelerinizi gönderin...

ne çıkarcısın laaaaa....heç birinide virmem...
doğuma makkacla giricem ben kısımmm...gelde makkac yap bana doğumda martta ankarada ol gebertirim ha...

walla bnm çalıştığım yerde bebek doğuyor güzelce yıkıyorlar getiriyorlar tertemiz
sonra kuafor gelıyor makkaj yapıyor fon çekıyor isterse orüyor
sonra fotorafçı gelıyor cekıyor gdiyor
kebap kebap çok güzl

Back