• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gurbaam bişi istesem senden kuzum :kedi:

Hani sen bir ara böle yeşil gözlü bir kızın çeşitli göz makyajlarını koyuyordun bir siteden...
Demişidin ki, 'aslında kız çirkin ama gözleri züper'

o kızın böle her renkten göz makkaşı vardı, o resimlerden kolayda varsa burayı bi koyabilier misin yavrum yau ? zemuszemus

canım dur bulayım ama acaba hangisini kastettin yaa:sinifsinif:

nisanım şunu mu diyon
3368845258_f64b537b85.jpg

kuzum benim yaa zor boşvir hayatım yavru kurbaam benim, öle aklıma geldiydi benim kolaydaysa diye dedimdi :)) a.s.

sevgülüü gurbikkkk
okuya okuya feleğim şaştı, markalar birbirineee girdiii, estee , calrins, falan filan zaten balık hafızalıyımm tutamadım aklımdaaa

şimcikk banaaa makyaj üürnleri tavsiyesi yapabilirmüsünnn liste halinde pleaseee

efenimm , cilt rengim- beyazla-buğday rengi arası bişeyy
çok fazla problem yok, normalde fondeten ve pudrasız dolaşabiliyorum rahatçaanaaa
emme zaman zaman benimde mkyaj yapasım tutuyoo o sebeplen barii hem cildi bozmayayım-hemde çok güzel dursun madem o kadar yaptık şeklinde önerilerini istiyorummm

pudra
fondaten( en açık ton genelde oluyorrr)
allık(bronz sevmiyorum doğal pembemsi ler tercihim)
göz altı kapatıcısı( maybellenninkini almıştım nerden heves ettiysem şimdi göz çevresi sayesinde krıştı)
rimel

tavsiyelerini bekliyorum, acele cevap kestane kebappp

bide konu dışı ama gurbikcim

benim bir arkadaşım var cildi çok delik deşik, eski sivilce izlerinden çukur çukurr, bildiğin bir tedavi edici kremdir bakımdır varmıı

Back