Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gurbişimm halk oyunlarında oynayan bi tanıdıkların varsa onlardan temin edebilirsin onlrınki çok güzel oluyor tam istediğin gibi, hatt kınanda onları bile getirtirsin
benim kuzenimde öyle olmuştu, şovv yaptılar resmen

gurbaa yavrusu, benim aplam kınasında yeşil kaftan giydiydi.
klasik bindallı istemedi.

çok şeker oldu ama resim aradım bulamadım güsel fikir olardı. bulursam korum burayı.

annem diktiydi. zümrüt yeşili parlak tafta kaftan, kenarlarında dore şeritler varıdı, altına da gene dore şalvar dikti ama düz sade...

çok hoş değişik olmuşudu.

zemuszemus :1rolleyes:

bu arada kızlar Rosense'in sitesine öail attım dün,

renkli kozmetikten çekilmiyorlarmış... sevindim hihihi
:dance:

saksafon çalsana kınanda gurba

saksafonu düğünden sorna çalcam nasipse :smiley-cool:

offf ben de kaftan istiyorum yaaa mafoldumben

yok gurbikim ööle demediydim benn
15 dk.lık bi oyun, aynı zamanda senin kınan yakılıp kına halayı çekilrken onlarda oluyor ölee bişey
ama istemiyosan tabe orası başkaa

yok la istemiyom
benim aakideşlerim var
onlar idare ederler
hem herkes zırlarkene ne gerenk var folklore :sinifsinif:

bu arada kızlar Rosense'in sitesine öail attım dün,

renkli kozmetikten çekilmiyorlarmış... sevindim hihihi
:dance:

niye bize cekiliyoz dediler ozman :umursamaz:

sen tulumu nerden biliyon nan...
benim bindallım çok gözeldi amma arkadaşımdan almıştım bidaa isteyemem falla...
300 tl ye diktirmiş kız ceyiz elbise gibi belden oturuyo yakası biraz açık dekoltesi gözeldi üstündede altın işlemeleri vardı kırmızı kadife...vaktin varsa öyle şalvar malvar giymeden kumaşını alıp kendine güzel bişii diktir iyi bir terzide hem ucuza dikerler izmirde...aksi gibi kına resmim yok hiç...

diloşum onlan ugrasamam yaa
terziye falan güvenemem acıkcası mafoldumben

hayırlısıyla bebişim :Saruboceq: :Saruboceq:
allah bir kere ritim tutturup , aynı tempoyu bir ömür çalmak nasip etsin işallah :Saruboceq:

amiinn fundişim amiinnn opuyorumnanaktan
darısı başına inşallah, yeni besteler bekliyoruz senden de zemuszemus

gurbaam bişi istesem senden kuzum :kedi:

Hani sen bir ara böle yeşil gözlü bir kızın çeşitli göz makyajlarını koyuyordun bir siteden...
Demişidin ki, 'aslında kız çirkin ama gözleri züper'

o kızın böle her renkten göz makkaşı vardı, o resimlerden kolayda varsa burayı bi koyabilier misin yavrum yau ? zemuszemus

süpermiş ne onun markası beaa....üf şimdik ben bu sene tatile çıkamıyorum seneyede bebiş doğar yağlarımlan giyemem bunu beaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…