- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #4.141
canım valla ilk defa denedim emlendirici kullanmadan primer sürüp bi kaç dk sonra sürdüm işyeirindeyim merakten zemuszemus dediğiniz gibi deneyeceğim ewet hatırlıyorum cildini canım
saol canım bilgilerin için
biz derken aşkitom ?
mahoylan sponsor olmaya mi karar verdiniz düğünüme opuyorumnanaktan
kızlar bu arada bakın ne buldum....
gölgeleme ve aydınlatma olayını mükemmel anlatmış bu resim....:lepi:
tmm canm birden benimde kafam gitti :)
tonik kullanılmalı diyorsun yaa nasıl tonik anlamadım ? bende roc un var makyaj temizlemek sütüyle beraber tonigi o tonik o tonik mi :)
ne geri vercek la biz varken burda :kedi:nemlendirici sürmeden primer fondeten güzel olmaz, kullanilmasi gerektigi gibi kullanmadanda begenmedim deme canim:mymeka:
hem öyle bir günde hemen ögrenilcek bise deyil:gitme: (ben burda kac gün gubiki basinin etlerini mam ettim biliyonmu sen:kedi:)
hele bikac gün kullan yine begenmessen ver geri opuyorumnanaktan
hayir canim roc kullanma benim cildimiz maafetmişti sivilce doldurmuştu kötükedihüso
rosensein tonigi gayet güzel
hem de ucuz...
onu dene
ne geri vercek la biz varken burda :kedi:
bak mesela selin de versaceyi ilk aldiginda msnde bi ton kafamı ütülediya varya herkez hastanede yüzüne ne sürdün diyor
versace kapatıcı mükemmel tsk krdimmmmmm
peki gurbik bu tonik ne işe yarıyor rosense gidip tonik mi alcam dicem yanında bir urunu fln varmı
[/URL][/IMG]
i.d den bunu aldım işte kızlar yüz renklendirici diyor ama çok küçük 1 tl civarında boyutu
bunu nasıl kullanırım? kaş altına yanaklara vurgulayıcı olarak kullansam olurmu yada tüm cilde hafif pırıltılı pudra yerine sürsem fondoten üstüne nasıl olur?
gubik canim sIkiliiii eksin neyim yokmu topiklerdemirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?