Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ayyy şu sağüst taraftaki mavi örgü kolyeye ve altındaki bilekliğe bittim:kedi:
ne zaman ikinci ele koyuyon yavriiimmm:icecream:

ay kolyeler çok güzel....:asigim:

aynen yaa bayıldıımmm ne kadar orjinal bişe!opuyorumnanaktan

sağolun kızlar..
bu sene bu kolyelere taktım..
tülbentleri böle bürüp bürük kenarlarını boncuklarla oyalarla süslüyolar muhteşem oluyo muhteşem !!
ortaköy cennet bu konuda dehşet modeller var..
ve ben bu kolyeyi adamla sıkı pazarlık sonucu 35 tl den 20 tl ye ındırırek aldım..zemuszemus zemuszemus

ya 3 güncük kaldım istanbulda
yada 4 hatırlamıyorum
onda da ordan oraya sürüklen sürüklen bittim valla
ama anamla 7 saat boyunca durmadan alışveriş yaptık
o kısmı çok güzeldi zemuszemus

QUOTE]

pera mı dedin :asigim: :asigim: :asigim:

motor mu dedin :asigim: :asigim:
hayırdır motor deyince gözlerin portledi :sinifsinif:
tanıdık mı geldi o kelime kaydirigubbakcemile2

20 ytl mi
çüş çok pahalıymış :umursamaz:
ben yaparım la onu ne var :ecrin_bebek:

20 ytl mi
çüş çok pahalıymış :umursamaz:
ben yaparım la onu ne var :ecrin_bebek:

kıs sen ne diyosun 45-50 den başlıyo fiyatları
bak pasaj.com diye bir site var..
orda cok var bu modellerden fiyatları bir gör ohaa yani.
evde yapılır tabi hiçbi zorluğu yok cok eğlenceli olur hatta hihoyyyt

Makyaj malzemesi satanı bulamadım canım
ben aldıklarımı fatihte cosmo city var postanenin yanında ordan aldım zemuszemus

gurbaam bişi sorcam,

bir Estee pudrası vardı sen çok övüyordun, geçende bir arkadaş almıştı, 'şükür aldın' dediydiniz,

hankisi o yavrucum ?

kıs sen ne diyosun 45-50 den başlıyo fiyatları
bak pasaj.com diye bir site var..
orda cok var bu modellerden fiyatları bir gör ohaa yani.
evde yapılır tabi hiçbi zorluğu yok cok eğlenceli olur hatta hihoyyyt

olm ben yapmiştim hatta bitane
sana yolliyem la
evet süper fikir
begenirsen takarsin
begenmezsen iste geldigimde geri alirim :roflol:

gurbaam bişi sorcam,

bir Estee pudrası vardı sen çok övüyordun, geçende bir arkadaş almıştı, 'şükür aldın' dediydiniz,

hankisi o yavrucum ?

canım o pudra estee louder shimmer lı falan bişey ..
çok sınırlı sayıda üretildiği için bulman neredeyse imkansız.. anca Krdi bulacak getirecen sen de yakalayacaksında ohoooo.. uzun iş biraz...-tatlicadiarzu-

gurbacım tsk ederim. Herşeyimi mac alıyorm o zaman istanbula gittigimde nemlendiricide bebak kullanırım tamamdır :) Birde şey sorcam taylordan fond. almıstım kabuki fırcasınıda aldım. Bana pek kapatmıyor gibi geldi sen ne düşünüyorsun taylorun pigmentleri cok guzel ben normal aplikatorle suruyorum ayrı fırcaları varmıs sanırım ilk sayfalarda oyle bişler okudum..Ondanda alayım topluca bu ay bataım bari :)

gurbaam bişi sorcam,

hankisi o yavrucum ?

estee lauder shimmering jewel powder canım

gurbacım tsk ederim. Herşeyimi mac alıyorm o zaman istanbula gittigimde nemlendiricide bebak kullanırım tamamdır :) Birde şey sorcam taylordan fond. almıstım kabuki fırcasınıda aldım. Bana pek kapatmıyor gibi geldi sen ne düşünüyorsun taylorun pigmentleri cok guzel ben normal aplikatorle suruyorum ayrı fırcaları varmıs sanırım ilk sayfalarda oyle bişler okudum..Ondanda alayım topluca bu ay bataım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…