Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
he la mac fırca setin var
daha ne fırca alıyon
bu arada mac sette 187 var mı?

ayyy corelim ya İstanbulda Rosense'in rmakyaj ürününü nereden bulurum sence? senin aldığın yerde var mıdı ? İstanbulda kendi mağazası yok sanırsam...mafoldumben

pudra almam lasım, WhiteRose cum makyaş üretmicek artık Rosense didi...:gitme:
bi de bu senin bahsettiğin çantalı seti de alasım geldi nereden aldın yavrumm ?
gamyoncuiremsu

anaaaaaa Gurbik İstanbullara gelin geliyiiiiiii :lepi: opuyorumnanaktan
ben de gelicem sana (çok kılkuyruk gördüm kendimi :)) :jeyyar: :CüvCüv:

istanbula size güvenerek gidiyorum zatenopuyorumnanaktan
yoksa boğulurum ben orda :umursamaz:

kızım bir gurbiğimle iş yapacaz orda el arabası alacaz bi tane macleri dolduracazn içineeeeee yallaahhhhh

ahanda pazar ganimetlerim..
makkac baabında bişi yok ama kolye ve bileklerim çok güzel..gurbi bahsettiğim fırçalar bunlar..
aynayı ortasına oturttuğum yazma gibi şeyler saç bantı..kenarları oyalı bölee çuk güsel :)))
[/URL]
[/IMG]

ayyy şu sağüst taraftaki mavi örgü kolyeye ve altındaki bilekliğe bittim:kedi:
ne zaman ikinci ele koyuyon yavriiimmm:icecream:

kızım istanbul gibi şehrin olsun manyaah sen hep kötü tarafını görmüşün öteki yüzü de var anam yaaaa:asigim:

kötü yüzü değil bebem güzel yerlerini gördüm hep ama ne bileyim
insanların robotlaştıgı dünyalar bana göre değil pek
birbirinin yüzüne gülmeyen, kapıda karşılaştıgında sıcak bi tebessümle merhaba demeyen kimkime dumduma tarzı androidleşmiş ruhları sevmiyorum :gitme:

:roflol::roflol:

aynen benim de canlandı kuşummm

ayranı yok içmeye hesabı:kedi:

istanbula size güvenerek gidiyorum zatenopuyorumnanaktan
yoksa boğulurum ben orda :umursamaz:

ay yeruuummmm...:1hug:
valla ben 22 yıldır aha burdayım kuşum beni de boğuyor şehir sıklıkla...
tabii ki kalabalığı...:1no2:

amaaaaaa o kozmetikçiler, efendime söölim, AVM ler, boğaz turudur, gece hayatıdır, Pera'dır Sarıyer'dir yok muu....opuyorumnanaktan
kuzum atarım ben seni motosikletin arkasına, madem arabadan korkuyon, yellene yellene gezeris, hele ki boğaz köprüsünün üstünde rüzgardan uçacak gibin olurus, sen de evlenemeden kalpten gidersin ahaauh :roflol: delikafadulden

sora da enişte beni köprüden atar :))

kızım bir gurbiğimle iş yapacaz orda el arabası alacaz bi tane macleri dolduracazn içineeeeee yallaahhhhh

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızım istanbul gibi şehrin olsun manyaah sen hep kötü tarafını görmüşün öteki yüzü de var anam yaaaa:asigim:

he öteki yüzü iidir de herkese göstermiyi o yüzünü...Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…