• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
anası niyeti bozdu
sahibinden 2 cocuklu temiz kadın diye ilan ver istanbula gidince, zengin koca ariyorum diyo :gitme:

bu kadar hırsın sonu selamet deel :delphin: :delphin:
iki çocuklu temiz kadına çok talip çıkar bu şehirde krdim harcanırsın yazık olur :delphin:
hayır seni dert ettiğimden değilde , az önce gurba yukarda hesaplama yapmış estee pıdrayı senden almakla 60 tl kara geçmişiz..
bidaa işin yoksa araki bulasın bunları ucuza getircek birini..
gerçi sen orda da rahat durmaz devam edersin ama zor olur iki işi birden idare etmek aynı peformansı sergileyemeyebilirsin , bütün eforun diğer mesleğinde tükenir :delphin:

bu kadar hırsın sonu selamet deel :delphin: :delphin:
iki çocuklu temiz kadına çok talip çıkar bu şehirde krdim harcanırsın yazık olur :delphin:
hayır seni dert ettiğimden değilde , az önce gurba yukarda hesaplama yapmış estee pıdrayı senden almakla 60 tl kara geçmişiz..
bidaa işin yoksa araki bulasın bunları ucuza getircek birini..
gerçi sen orda da rahat durmaz devam edersin ama zor olur iki işi birden idare etmek aynı peformansı sergileyemeyebilirsin , bütün eforun diğer mesleğinde tükenir :delphin:
o guerlain pudrayi çok beendim la ben zemuszemus
altına ten rengimden bi iki ton acık fondoten sürdüm
sorna pudrayi sürdüm
bi bornz etki yapti ki sorma kaymak gibin zemuszemus

eğitim için cnm..
1,5-2 sene kalıcam işalah.
bende her geçen gün artıyorum günleri ya zemuszemus
ilk 6 ay ile başladım ..
ufaktan ufaktan 2 yıla çıktı sositososito

allah bağışlasın ya dün waytroz söledi ..
çok sevindim vala ..:asigim: :asigim:

allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin işalah huyu anasına benzemez :delphin:

Sağol darbik Allah sana da nasip etsin. İşallah Londra'dan eli boş dönmezsin. Bakıyom tesbihindeki teneler bitmiş çıkmışsın mapıstan fink atıyon buralarda sosyete pazarlarında. Bana da bişiler alsana pazen don falan bele fistolu çiçekli ben namıslıyım tanga tunga istemiyomzemuszemus

Sağol darbik Allah sana da nasip etsin. İşallah Londra'dan eli boş dönmezsin. Bakıyom tesbihindeki teneler bitmiş çıkmışsın mapıstan fink atıyon buralarda sosyete pazarlarında. Bana da bişiler alsana pazen don falan bele fistolu çiçekli ben namıslıyım tanga tunga istemiyomzemuszemus
krdi bana sözün vardı evlenürkene zeksü beybi doller alcektin :CüvCüv:
hatırlatem dedim zemuszemus

cnm yok oyle pudra rengi fln degil tabi :) kapatıcıya fln ihtiyacım varmı bide pudramı kullanmalıyım fond. diye mi :) yoksa renge oyle karar verilmez tabi cnm :)

sorna pudrayi sürdüm

Bana guerlain pıdra demeyin :çok üzgünüm:
Sana yolladığım chanel fondotenle gurbik ikisini kullan gör güzelliği ben hep iltifat alıyodum. Bak aşerersem geri yolla taam mı:çok üzgünüm:

cnm yok oyle pudra rengi fln degil tabi :) kapatıcıya fln ihtiyacım varmı bide pudramı kullanmalıyım fond. diye mi :) yoksa renge oyle karar verilmez tabi cnm :)

peki hayatım...
koy bakalım...

Bana guerlain pıdra demeyin :çok üzgünüm:
Sana yolladığım chanel fondotenle gurbik ikisini kullan gör güzelliği ben hep iltifat alıyodum. Bak aşerersem geri yolla taam mı:çok üzgünüm:

avcını yala :umursamaz:

sorna pudrayi sürdüm

bende öğrniyom işte yavaş yavaş..
bugünkü makkacım şüle oldu , klinik renkli nemlendirici sürdüm..
versace konseylır altın sarısı olanı göz pınarlarıma yoğunlaştırarak sürdüm..sonra çok koyu lacivert göz kalemi ve rimel ..
gerlin allıkımı da bele bele elmacık kemiklerime doğru yedirdim..
dudak rengi bir parlatıcı ..
miss sositososito zemuszemus

iyi halden erken çıktım krdi :delphin:
hasretıne dayanamadım hemen attım kendımı topike zemuszemus
lodnrada üreme mevsimine denk geleceğimden bolluk bereket içinde olacagım kanatindeyim -tatlicadiarzu-

yüzüm bu ara cok doktu birde obur tarafını koyayım. resim boyutu biraz buyuk ama kaldırcam zaten birazdan. Bana sanırım fond. lazım dimi :S

hayatım cildin sivilceli
ne olursa olsun muhakkak oil-free bir ürün kullan
ayrıca sivilceleri kapamak yerine onlardan kurtulmayı dene
cildin genç cunku, yazık edersin
pudra kullanmak sivilceye neden olabiliyo büyük olcude
tuliş'in "yıllar önce sivilcelerime bu su ile veda ettim" topiğine muhahhak suretle ugra
göz altların dısında cildinde öyle kapilası sorun goremedim ben...

anaaaaa kredi gebeşmiiiii :CüvCüv:

eneeeee hayırlı osssuuunnn
darısı başımaaaa işallaaaaa
yaa ben doğurmak istiyom yaa viçutum istiyooooo:CüvCüv:
çok fena hamile kalasım var -tatlicadiarzu-

Back