Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
biliyodum tabeeee

kızım ne bu sinirr, sakin ol alcem elime seni şincik yolcem bi gözel
sonra sende sinir felen kalmıcek hııılmaz
:

Valla bugün yedim golümü. Olayın şokunu atlatana kadar faydalanın benden faydalanabildiğiniz kadar

kırmızı donlum özledik gıızzz nude hatunum benim

nude kirmizidonlu geldi, arzu ayip ayip sen baga cibildak hatunmu diyon simdi ayip ayip hec yakistiramadim,:umursamaz: donum var allaha sükür:kedi:
hani la kırmızı nerde

budayim gubik:gitme: neden bilmem canim cog sIkkin, moralim bozuk, önüme gelene catasim var
du bir derdim vara gidiim de kafga edim bali:mymeka:Çok üzgünüm çoook

aynen gıımısım ya
sabahtan beri herkesle harp içindeyim sebepsiz gıcık oluyorum millete :umursamaz:

aynen gıımısım ya
sabahtan beri herkesle harp içindeyim sebepsiz gıcık oluyorum millete :umursamaz:

tv bakiom tv de zengin bi adam bos beles konusuyo, öyle sinir oldumki

arabayida gölge bulamadim, günesde hamam olmus ici, bi bindim nefesim kesildi, sefmiyom sicagiiiiiii dötüme ay sey kafama günes gecti galiba

bide su kocasini aldtadan kariya sinir oldum keske okumasaydim bir derdim vari, daraldim digandim , midem bulanio:1closedeyes:

uyusam herseyi unutsam

heee isimi soracak olursan bugünlük iyi gecti, patronda simdilik iyi birine benziyo, ama patronun iyisi yoktur felsem, iyi biri dedirtmiyo baga:sinifsinif: sonada cikar onunda kokusu:sinifsinif:

lan muayyen günümüzde miyiz neyiz zemuszemus

aman ne büyük olay :umursamaz:

şurdan sipariş vermeyi bi beceremedim yaaamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…