- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #3.221
makkaj sabitleyici ne la boyle makkajını bitirdikten sonra yüzüne mi sıkıon nasıl bişi
bebem i.d.nin veili bütün uluslararası kozmetik forumlarında zirvedekız krdi şu sabitleyiciden bana da vir topraammm
sen golü bugun değil 15-20 gün önce yemişin kanımca aşkitom zemuszemusValla bugün yedim golümü. Olayın şokunu atlatana kadar faydalanın benden faydalanabildiğiniz kadar
kırmızı donlum özledik gıızzz nude hatunum benim
hani la kırmızı nerde
nude kirmizidonlu geldi, arzu ayip ayip sen baga cibildak hatunmu diyon simdi ayip ayip hec yakistiramadim,:umursamaz: donum var allaha sükür:kedi:
budayim gubik:gitme: neden bilmem canim cog sIkkin, moralim bozuk, önüme gelene catasim var
du bir derdim vara gidiim de kafga edim bali:mymeka:Çok üzgünüm çoook
aynen gıımısım ya
sabahtan beri herkesle harp içindeyim sebepsiz gıcık oluyorum millete :umursamaz:
ben geldim
tv bakiom tv de zengin bi adam bos beles konusuyo, öyle sinir oldumki
arabayida gölge bulamadim, günesde hamam olmus ici, bi bindim nefesim kesildi, sefmiyom sicagiiiiiii dötüme ay sey kafama günes gecti galiba
bide su kocasini aldtadan kariya sinir oldum keske okumasaydim bir derdim vari, daraldim digandim , midem bulanio:1closedeyes:
uyusam herseyi unutsam
heee isimi soracak olursan bugünlük iyi gecti, patronda simdilik iyi birine benziyo, ama patronun iyisi yoktur felsem, iyi biri dedirtmiyo baga:sinifsinif: sonada cikar onunda kokusu:sinifsinif:
ben geldim
canım merhaba
doğal renkler arıyorsan ve göz hassasiyetin var ise kesinlikle mineral içerikli ürün kullanmanı tavsiye ederim.
Taylor Made Minerals
bu siteden arzu ettiğin renkleri secip sipariş verebilirsin
çok cüz-i bir rakama onlarca farın olur :)
neyini beceremedin bebem çok kolaydır oysamkine :teselli:şurdan sipariş vermeyi bi beceremedim yaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?