• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
5987.jpg

5989.jpg

5992.jpg
canlarım sizin gibi olmasada benim göz ve kaşlarda böyle işte
:kedi:

Hanımlar profesyonel makyaj yardım ihtiyacım vardıda:kedi:

hafta sonu tükkan kapali, ben burda nöbet tutuyom ama profesonel diilim-tatlicadiarzu-

ama primer tasfiye ediyom alabilirsinzemuszemus

corel primersiz olmaz artik diyenlerdenim, delik cakir cukur ince kirisiklari sihirli deynek gibim yok ediyo:lepi:

Nilberacim :nazar: cok güzel gözlerin var canimcimopuyorumnanaktan

kızlaar ben geldimm..hihoyyyt
birkaç gündür bilgisayarım bakımdaydı
bende iş anlamında çok yğundum pek giremedim kafamçokkarıştı
"loreal magic touch concealer" konululuyor hemen yakaladım
bu ürünün methini çok duydum ama sanırım trde satışı yokmuş,öyle mi?

(gurbiş ben senin resimleri de kaçırmışım kuşum,tekrar topik açıcakmısın?)

bebem loreal satılıyo türkiyede yaaa...
35e mi ne aldiydim ben bi kaç ay önce
lorealden beklenmeyecek kadar iyi doğrusu
ama tabi mac ve versace ile kıyas götürmez
kötünün iyisi diyelim
loreal'e 35 vereceğine versaceye vermen daha akıllıca olur zemuszemus

Hanımlar profesyonel makyaj yardım ihtiyacım vardıda:kedi:

boyrun baağyan nası yarduncu olabilirik :kedi:

haftasonları gurbik yokken burda çok hareket olmazmafoldumben
isterseniz geçmiş sayfaları tarayabilirsiniz çok fazla makyaj örneği vardır buralarda a.s.

lan yafmırlık koskoca müdireye geçmiş sayfaları oku denir mi
sürdürecen mi bizi bir derdim var topüklerine tüüü rezil :mymeka:-tatlicadiarzu-

grubik
krdi'cimden primer
versace concelar
este eletric lip gloss
smash allık,far ve concelear fırçası sipariş ettim.

primer ve versace dediğin gibi çıkarsa
seni öpecem
beni sen yarattın decem:)
corelim
primer doğru kullanırsan mükemmel bir ürün
versace concealer keza öyle kesinlikle çok başarılı
estee lip glosslar hakkında bilgim yok ama yerinde olsam lancome juicy tubes alırdım :kedi:
smash allık da çok güzel, bayıldım ben
ama hala favorim sue devitt :lepi:
başta sue devitt'den daha begendim gibi hissetmiştim ama ı ıh
sanırım devitt'in renginden dolayı hastayım ona opuyorumnanaktan
yoksa kalite anlamında smash'in devitt'den kalır yanı yok :umursamaz:

gurbaa prenses....bir şey sormak istiyorum sana canım....cevaplandırırsan sevinirim....rimeli iki kat sürdükten sonra pudra ile üzerinden geçtiğinden bahsetmişsin..şimdi, pudra sürülü kirpiğe tekrar rimel sürünce rimelin fırçasına pudra bulaşmıyor mu?...ve de tekrar rimele batırında içinde pudra kalmıyor mu?...yani düşünüyorum da purdalı rimeli tekrar rimelin içine batırınca içinde pudra birikir hatta kurur gibime geliyor...bunu açıklar mısın canım?...ben de kirpiklerimin dolgun olmasını istiyorum ve senin yaptığın şekilde de çok dolgun duracağını düşünüyorum...fakat aklıma bu takıldı işte.....

gunaydın kokoslar-tatlicadiarzu-

gunaydın bebek :lepi:

gurbaa prenses....bir şey sormak istiyorum sana canım....cevaplandırırsan sevinirim....rimeli iki kat sürdükten sonra pudra ile üzerinden geçtiğinden bahsetmişsin..şimdi, pudra sürülü kirpiğe tekrar rimel sürünce rimelin fırçasına pudra bulaşmıyor mu?...ve de tekrar rimele batırında içinde pudra kalmıyor mu?...yani düşünüyorum da purdalı rimeli tekrar rimelin içine batırınca içinde pudra birikir hatta kurur gibime geliyor...bunu açıklar mısın canım?...ben de kirpiklerimin dolgun olmasını istiyorum ve senin yaptığın şekilde de çok dolgun duracağını düşünüyorum...fakat aklıma bu takıldı işte.....

hayatım 1 kat rimel 1 kat pudra, 2 kat değil
boca etmediğinden azıcık yedirdiğinden pudra falan olmaz rimelin fircasi hayatım
bebe pudrası dökmüyosun sonucta

günaydın kızlar
gurbik ya burda baktım bi kaç yere este laura yok :( zatende max da buldumda burda gösterdiğiniz ürünleri göremedim ben başka fontoden falan almadım tabi :(

günaydın güzeller!!!

ben bu topiği zamanım olunca baştan açacam kitap gibim okuyacam keşke kitap olsaydı gubikim sen burda yazdıklarını soru cevap şekline getirsen ondan sonracığıma burda satışa çıkarsan mesela allahım kızım bak vallahi billahi köşe olursun bitanem sen haa

bak bunu bi düşün çiçeeemm milletin benim gibi markalarla en çok derdi bence hangisi iyi hangisi kötü o nasıl olur bu nasıl olur? gibi kornişon turşummm

günaydın güzeller!!!

ben bu topiği zamanım olunca baştan açacam kitap gibim okuyacam keşke kitap olsaydı gubikim sen burda yazdıklarını soru cevap şekline getirsen ondan sonracığıma burda satışa çıkarsan mesela allahım kızım bak vallahi billahi köşe olursun bitanem sen haa

bak bunu bi düşün çiçeeemm milletin benim gibi markalarla en çok derdi bence hangisi iyi hangisi kötü o nasıl olur bu nasıl olur? gibi kornişon turşummm

ilarzumm kendini aşıyosun.. kornişon turşum haa ay ölecem gülmektenn çok tatlısın...:roflol:

good morning kıslarr...

günaydın bebem zemuszemus
öğle oldu ama neyse :olmaz:

nan ya haftasonu için bişii lazımsa müdüreye.. ilk mesaja tel.ini yaz o zaman acil durumlar içünkaydirigubbakcemile3

msne gee verem telimi zemuszemus

günaydın güzeller!!!

arzu alnı öpülcek gacisin opuyorumnanaktan
seyyar makyöz olarak değiştirmek istiyorum mesleğimi zemuszemus
misal düğünün olcek çağircan bursaya gelcem sana makkej etcem kaydirigubbakcemile2

[
seyyar makyöz olarak değiştirmek istiyorum mesleğimi zemuszemus
misal düğünün olcek çağircan bursaya gelcem sana makkej etcem kaydirigubbakcemile2[/B]

kız ne güzel olur kaydirigubbakcemile3

şincik ben dün bi nişana gittim bir makyaj yapmışım ki oyoyoyy.. önce nemlendirici sonra smash primerimden sürdüm. sonra versage kapatıcı sonra lancomun fondt.ni sürdüm (pek sevmiyorum ama bitirmem lazım bitince estee alcam hemen) üstüne estee shimmer pıdra soracıma şööle gölgeli gölgeli beyazlı grili siyahlı bi göz makkajı rosensin allığı hafifçene en son smash lip gloss..

herkesler bayıldı.. resimler bi ulaşsın bana düzgün çıktıysa bi göz fotosu koyarım eksiklerimi söölersin örtmenim..:içelim:

Son düzenleme:
kız ne güzel olur kaydirigubbakcemile3

şincik ben dün bi nişana gittim bir makyaj yapmışım ki oyoyoyy.. önce nemlendirici sonra smash primerimden sürdüm. sonra versage kapatıcı sonra lancomun fondt.ni sürdüm (pek sevmiyorum ama bitirmem lazım bitince estee alcam hemen) üstüne estee shimmer pıdra soracıma şööle gölgeli gölgeli beyazlı grili siyahlı bi göz makkajı rosensin allığı hafifçene en son smash lip gloss..

herkesler bayıldı.. resimler bi ulaşsın bana düzgün çıktıysa bi göz fotosu koyarım eksiklerimi söölersin örtmenim..:içelim:
kooo bebem bakem biyo :kedi:

Back