• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın bebem zemuszemus
öğle oldu ama neyse :olmaz:

msne gee verem telimi zemuszemus

arzu alnı öpülcek gacisin opuyorumnanaktan
seyyar makyöz olarak değiştirmek istiyorum mesleğimi zemuszemus
misal düğünün olcek çağircan bursaya gelcem sana makkej etcem kaydirigubbakcemile2

oyy gülüm laa bu fikri ben de düşündüm balım gıymatlım hatta hafta sonu kankama açtım böle düşünüyorum dedim aynen senin dediğin gibi ama sadece makyaj olacak dedim yerinde olacak dedim evlenecek kız mı var gidip yerinde ona nasıl makyaj istiyorsa onun gibi makyaj olack dedim önceden provasını yapacaz dedim foto çekecez o gün geldiğinde de makyajı çakacaz dedim. arkadaşım da süper bi fikir dedi lan ismini bile buldum olum

MAKE UP veya ONLY MAKE UP

bak bak dinle ileriki aşamsını dinle bi minübüsümüz olacak zaten kuaförlerde herşeyi maşa ile yapıyorlar saç olayına de al atalım minübüsle gezici kuaförlük sloganımız;

SİZ KUAFÖRE GİTMEYİN KUAFÖR AYAĞINIZA GELİR

nasııı amaaa dehşet bişey olur çiçeem yaaaa

bunu ciddi ciddi düşünüyorum gerekli eğitimleri aldıktan sonrazemuszemus

oyy gülüm laa bu fikri ben de düşündüm balım gıymatlım hatta hafta sonu kankama açtım böle düşünüyorum dedim aynen senin dediğin gibi ama sadece makyaj olacak dedim yerinde olacak dedim evlenecek kız mı var gidip yerinde ona nasıl makyaj istiyorsa onun gibi makyaj olack dedim önceden provasını yapacaz dedim foto çekecez o gün geldiğinde de makyajı çakacaz dedim. arkadaşım da süper bi fikir dedi lan ismini bile buldum olum

MAKE UP veya ONLY MAKE UP

bak bak dinle ileriki aşamsını dinle bi minübüsümüz olacak zaten kuaförlerde herşeyi maşa ile yapıyorlar saç olayına de al atalım minübüsle gezici kuaförlük sloganımız;

SİZ KUAFÖRE GİTMEYİN KUAFÖR AYAĞINIZA GELİR

nasııı amaaa dehşet bişey olur çiçeem yaaaa

bunu ciddi ciddi düşünüyorum gerekli eğitimleri aldıktan sonrazemuszemus

bebem stil danışmanlıgı falan yaparuk :kedi:
göz makkajı senden yüz makkajı benden
paraya para demeyiz la zemuszemus
ne desek acep :sinifsinif:

gurbaa prenses tavsiye üzerine kapına geldim. :)) benim gözüm çok hassas bahar nezlesi de var. bilgim de yok öyle far konusunda. günlük doğal renkler olan far önerisi rica ediyorum senden. markası rengi kodu hepsini birlikte. a.s.

gurbaa prenses tavsiye üzerine kapına geldim. :)) benim gözüm çok hassas bahar nezlesi de var. bilgim de yok öyle far konusunda. günlük doğal renkler olan far önerisi rica ediyorum senden. markası rengi kodu hepsini birlikte. a.s.

canım merhaba
doğal renkler arıyorsan ve göz hassasiyetin var ise kesinlikle mineral içerikli ürün kullanmanı tavsiye ederim.
Taylor Made Minerals

bu siteden arzu ettiğin renkleri secip sipariş verebilirsin
çok cüz-i bir rakama onlarca farın olur :)

krdi hamile laa....
dolabını boşaltıyo
bi sürü şey aldım allam ya ne biçim insanım gene aç gözlülüğüm tuttu
chanel fondoten
biotherm fondoten
i.d. veil
göz kalemi
daha seciyom du bakalım

Back