- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #3.181
Hanımlar profesyonel makyaj yardım ihtiyacım vardıda:kedi:
canlarım sizin gibi olmasada benim göz ve kaşlarda böyle işte :kedi:
kızlaar ben geldimm..hihoyyyt
birkaç gündür bilgisayarım bakımdaydı
bende iş anlamında çok yğundum pek giremedim kafamçokkarıştı
"loreal magic touch concealer" konululuyor hemen yakaladım
bu ürünün methini çok duydum ama sanırım trde satışı yokmuş,öyle mi?
(gurbiş ben senin resimleri de kaçırmışım kuşum,tekrar topik açıcakmısın?)
Hanımlar profesyonel makyaj yardım ihtiyacım vardıda:kedi:
haftasonları gurbik yokken burda çok hareket olmazmafoldumben
isterseniz geçmiş sayfaları tarayabilirsiniz çok fazla makyaj örneği vardır buralarda a.s.
corelimgrubik
krdi'cimden primer
versace concelar
este eletric lip gloss
smash allık,far ve concelear fırçası sipariş ettim.
primer ve versace dediğin gibi çıkarsa
seni öpecem
beni sen yarattın decem:)
gunaydın kokoslar-tatlicadiarzu-
gurbaa prenses....bir şey sormak istiyorum sana canım....cevaplandırırsan sevinirim....rimeli iki kat sürdükten sonra pudra ile üzerinden geçtiğinden bahsetmişsin..şimdi, pudra sürülü kirpiğe tekrar rimel sürünce rimelin fırçasına pudra bulaşmıyor mu?...ve de tekrar rimele batırında içinde pudra kalmıyor mu?...yani düşünüyorum da purdalı rimeli tekrar rimelin içine batırınca içinde pudra birikir hatta kurur gibime geliyor...bunu açıklar mısın canım?...ben de kirpiklerimin dolgun olmasını istiyorum ve senin yaptığın şekilde de çok dolgun duracağını düşünüyorum...fakat aklıma bu takıldı işte.....
istanbuldasın hayatımgünaydın kızlar
gurbik ya burda baktım bi kaç yere este laura yokzatende max da buldumda burda gösterdiğiniz ürünleri göremedim ben başka fontoden falan almadım tabi
[
lan yafmırlık koskoca müdireye geçmiş sayfaları oku denir mi
sürdürecen mi bizi bir derdim var topüklerine tüüü rezil :mymeka:-tatlicadiarzu-
günaydın güzeller!!!
ben bu topiği zamanım olunca baştan açacam kitap gibim okuyacam keşke kitap olsaydı gubikim sen burda yazdıklarını soru cevap şekline getirsen ondan sonracığıma burda satışa çıkarsan mesela allahım kızım bak vallahi billahi köşe olursun bitanem sen haa
bak bunu bi düşün çiçeeemm milletin benim gibi markalarla en çok derdi bence hangisi iyi hangisi kötü o nasıl olur bu nasıl olur? gibi kornişon turşummm
good morning kıslarr...
nan ya haftasonu için bişii lazımsa müdüreye.. ilk mesaja tel.ini yaz o zaman acil durumlar içünkaydirigubbakcemile3
günaydın güzeller!!!
ben bu topiği zamanım olunca baştan açacam kitap gibim okuyacam keşke kitap olsaydı gubikim sen burda yazdıklarını soru cevap şekline getirsen ondan sonracığıma burda satışa çıkarsan mesela allahım kızım bak vallahi billahi köşe olursun bitanem sen haa
bak bunu bi düşün çiçeeemm milletin benim gibi markalarla en çok derdi bence hangisi iyi hangisi kötü o nasıl olur bu nasıl olur? gibi kornişon turşummm
[
seyyar makyöz olarak değiştirmek istiyorum mesleğimi zemuszemus
misal düğünün olcek çağircan bursaya gelcem sana makkej etcem kaydirigubbakcemile2[/B]
kooo bebem bakem biyo :kedi:kız ne güzel olur kaydirigubbakcemile3
şincik ben dün bi nişana gittim bir makyaj yapmışım ki oyoyoyy.. önce nemlendirici sonra smash primerimden sürdüm. sonra versage kapatıcı sonra lancomun fondt.ni sürdüm (pek sevmiyorum ama bitirmem lazım bitince estee alcam hemen) üstüne estee shimmer pıdra soracıma şööle gölgeli gölgeli beyazlı grili siyahlı bi göz makkajı rosensin allığı hafifçene en son smash lip gloss..
herkesler bayıldı.. resimler bi ulaşsın bana düzgün çıktıysa bi göz fotosu koyarım eksiklerimi söölersin örtmenim..:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?