- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #3.001
ben de az önce delux beauty'nin ışıltısını aldımprimerdan bende alıyom grubikim temmuzda
bide gloss alıyom estee den
hoş makyaj yapmıyom bu dağ başında emme
köşede bulunsun
ay çok mesut ve mutluyum :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de az önce delux beauty'nin ışıltısını aldımprimerdan bende alıyom grubikim temmuzda
bide gloss alıyom estee den
hoş makyaj yapmıyom bu dağ başında emme
köşede bulunsun
gelin makyajı için ideal hihoyyyt
buyur canım
Padmita's Make Up Blog
heykel istemez la bi botox kafi zemuszemus:roflol:mekanıma gel heykelini dikecem:asigim:
heykel istemez la bi botox kafi zemuszemus:roflol:
Allah razı olsun aşkım sefkilim zemuszemussus len çaktırma :mymeka:
yapcam saa bi güsellik..
Lan hatirlasam sana sormam herilt yani...:mymeka:
Aksam arkadasa sorarim ben...
Neyse onu sallada....ben sunu almazsam bugün catlarim ortadan ikiye yarilirim...delikafadulden
bunlar da gözel duriii ne ise yariki:kedi:
aksama mutlaka sor bende parildamak istiim:kedi:
zati geberiyom uykusuzluktan bugün, hava yagmurlu kapali bana bi halsizlik yapti sormamirmirmirmir
yarin bi müller yapiim bali, atkimi götürmicem ama birakmiyo rahat rahat bakimmafoldumben
gubikimmmm sefkilim bu koydugun resim naadar güzel canimopuyorumnanaktan
su koyu mavi far banada garanti gider demi bebisim,zemuszemus gözlerim koyukahveya ayni o gacinin gibi, daha önce niye hic düsünmedimki ya:gitme: sayendeeee canim yeminle zevkle bakiyom ekledigin resimlere her seferinde yeni seyler kesfediyom
sadese ve sadese bu yüzden sefiyom seni:tomato:
bide pembeyi sevdigim icin hep pembe eflatun far aliyodum, ama yakismiyoki bana lmaz:gecende koyuyesil denedim cog yagusdu bana hemen aldimhihoyyyt
seni var ya yolarımm la ben kaydirigubbakcemile
yol falla gubik, yolda kendime gelimkaydirigubbakcemile , sarhos sarhos dolaniyom ortalikta
gecen hafta balli sabun aldim, hani yüzüm hep pul pul oluyodu ya artik olmuyoooopuyorumnanaktan
bugünde ezaneden biberiyeli sabun aldim, simdi yüzümü onla yikadim, ama kokusu cok yogun nan, gerci simdi yüzümde kokusu kalmadi ama, tam 4 € verdim bi sabuna:1shok: ama organikmis ondan üleymis:gitme:
biberiye neye yariyoki gubik, sivilseseleremi iyi geliyoduki, bu sabunla fucudumuda yikasam olarmiki, balliyla cimdim bi zararini görmedimzemuszemus
hayatım resimdeki concealer versace'ninslm kızlar sayfaları baştan kuyorum 100. sayfadayım daha ya ama çok hoşsunuz valla ne geyik ne geyik delikafadulden keyifle okunuyor valla
şimdi benim bi maruzatım daha var (gurbaa bacaa beni kovalayacak ama ) şu aşağıdaki pudranın yanındaki 2 renk concealer varya bumu kullanışlı yoksa kalep gibi asansörlü olanlarmı? 2 renk ya o şimdi koyu olan cilde açık olan da gözaltına mı anlamadım ayoll :gitme:
[/URL][/IMG]
şu aydınlatıcıyla ilgili resim varmı detaylı nerelere nasıl uygulanıyor video olursa daha makbul geçer sositososito
hayatım resimdeki concealer versace'nin
harika bir üründür
bi tarafı aydınlatıcı bi tarafı kapatici
aydınlatıcı aydınlatılmak istenen bölgelere uygulanır
elmacık kemiklerinin üstü en bilinenidir
canım çok bereketli bi ürünsaol gurbaacım da çok küçük geldi gözüme ne kadar kullanılır diğer rulo yla kıyaslarsak
slm kızlar sayfaları baştan kuyorum 100. sayfadayım daha ya ama çok hoşsunuz valla ne geyik ne geyik delikafadulden keyifle okunuyor valla
şimdi benim bi maruzatım daha var (gurbaa bacaa beni kovalayacak ama ) şu aşağıdaki pudranın yanındaki 2 renk concealer varya bumu kullanışlı yoksa kalep gibi asansörlü olanlarmı? 2 renk ya o şimdi koyu olan cilde açık olan da gözaltına mı anlamadım ayoll :gitme:
[/url][/IMG]
şu aydınlatıcıyla ilgili resim varmı detaylı nerelere nasıl uygulanıyor video olursa daha makbul geçer sositososito