• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
dun concealer almaya gıttım tabıı burd sızın konusmaları takıp ettıkten sonra gıyın hazırlan bı gıttım kapı duwar kapanmıs senağlamayılmadım bugun gıtcemm bnede tarcın yagı aldım aktardan dudagım ıcın geldım bı hewes surdum anammmm one cazırdadı dudagım gurbık bajım bu yagı ben kulak cubugu ıle surdum gunde 2 kere mı suruluo gercı surdukten sona dudaklar opulesı oluooo ama acısını azaltmanın bı yolu war mı yha:uhm:

dun concealer almaya gıttım tabıı burd sızın konusmaları takıp ettıkten sonra gıyın hazırlan bı gıttım kapı duwar kapanmıs senağlamayılmadım bugun gıtcemm bnede tarcın yagı aldım aktardan dudagım ıcın geldım bı hewes surdum anammmm one cazırdadı dudagım gurbık bajım bu yagı ben kulak cubugu ıle surdum gunde 2 kere mı suruluo gercı surdukten sona dudaklar opulesı oluooo ama acısını azaltmanın bı yolu war mı yha:uhm:

tarcın yagı kullanırken dikkat et hayatım feci kurutur dudaklarını
muhakkak gece yatarken vazelin falan sür dudaklarına
acisini azaltmanın yolu yok
acisinin azalmasi demek etkinin azalması demektir
dudakları yakarak kan dolasımını hızlandırıyor bu yuzden buyuk ve daha kırmızı duruyo :kedi:

tarcın yagı kullanırken dikkat et hayatım feci kurutur dudaklarını
muhakkak gece yatarken vazelin falan sür dudaklarına
acisini azaltmanın yolu yok
acisinin azalmasi demek etkinin azalması demektir
dudakları yakarak kan dolasımını hızlandırıyor bu yuzden buyuk ve daha kırmızı duruyo :kedi:

tmm jnm cok tsk ederım engın bılgılerınden yararlanmaya dewam takıpteyımkaydirigubbakcemile5

eyii yapmışınn kankaaa
gel hadee takıl peşime aakakk topiklere
derinin topine gidelim orası hareketli acıkk yada bugün ne giydin topiinde herkeşş oraya gidelim oraa daahaa iyii hadee

Kirmizi Donlum...Müller´da bi marka daha var...
Adi aklima gelmiyor...Sun li bisey belki bilirsin...böyle cizgifil seklinde kiz resmi felan var galiba...
O markanin bi alligini almis arkadasim...manyak bisey...
paril paril süper....

Netten bi bakiyim diyom ama hatirlayamiyom...sen bilirmisin?

cabuk bul su markanin adini resim neyimde ekle:gitme:
gidip bakicam bugünzemuszemus

4.JPG

5.JPG

3.JPG

5.JPG

4.JPG

DSC_6770.JPG

4.JPG

1.JPG

Back