Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

onlar çişi tonik, külü ağda niyetine kullanan neslin cocukları fundişim zemuszemus

ewet canım fiyatı çok uygun dimi :) ama yorum yapanların hepsi beklediğinden iyi olduğunu ve çok beğendiklerini hatta bi kaçı orjinal demiş kararsız kaldım açık arttırmada kazandım da

ewet canım fiyatı çok uygun dimi :) ama yorum yapanların hepsi beklediğinden iyi olduğunu ve çok beğendiklerini hatta bi kaçı orjinal demiş kararsız kaldım açık arttırmada kazandım da

hayatında orjinal mac görmemişler için orjinal olabilü pekala hayallerini yıkmamak lazım zemuszemus
fakat bu palet orjinal değil
zira aynısının tıpkısı bende mevcut

MAC 10 LU YOĞUN PİGMENTLİ FAR PALETİ - No: 6
[/url][/IMG]
bunu bi sitede 21 tl ye alacağım sizce nasıl?

Günaydın ağzını kırdıklarımkaydirigubbakcemile

renkler şahane yav:asigim:

Kermit sahte diyosunda orcinali ne kadardırki. Aşık oldum kanımca ben bu renklereopuyorumnanaktan

Bu arada sayfa kaymış, suçlu kimse düzeltsin çabık.lmaz:

hayatında orjinal mac görmemişler için orjinal olabilü pekala hayallerini yıkmamak lazım zemuszemus
fakat bu palet orjinal değil
zira aynısının tıpkısı bende mevcut

şii apla, sende mevcutsa baa göndertsene. sendeki orcinaldir kesin, zengin karısın ne de olsa:gitme:

MAC 10 LU YOĞUN PİGMENTLİ FAR PALETİ - No: 6
[/url][/IMG]
bunu bi sitede 21 tl ye alacağım sizce nasıl?

macta tek bir far bile nerdeyse 30 tl ve belki daha fazla..
bu fiyat olması imkansız cnm.

onlar çişi tonik, külü ağda niyetine kullanan neslin cocukları fundişim zemuszemus

bir tarihvar yanıbaşımızda gurbaa faydalanmak lazım bunlardan
samanlıklarda toprağı tırnaklayarak doğuran analar bunlar
sefalete ve açlığa gögüs germiş asil türk kadını ikiside zemuszemus
yani inanrım kendi sidiklerinde derman aradıklarına

hımm anladım canım peki orjinalinin fiyatı ne kadar civarında

canım bu paletin orjinali yok
cunku mac in böyle bi paleti yokzemuszemus

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn kokos hatunlaropuyorumnanaktan
gunaydın panter kafa kaydirigubbakcemile2

renkler çok guzel hakikaten
yapilari da güzel
ben kullanıyorum
krdiylen ilk ebay kazıgımız bu oldu :umursamaz:
saftik tebi ozmanlar bilmiyoduk orcinal olmadigini bayıldı yavrum paracıkları :teselli:

sayfanın yapisini gülay bozdu :kedi:

ewet kızlar orjinalliğini pek anlamam zaten kesin orjinal demiyolarlar kendileride yurtdışından alıyoruz bize orjinal diyorlar bizde güveniyoruz diyorlar alanlarında hiç şikayetleri olmadı aksine çok güzel yorumları oldu diyorlar yorumlarda öyle en azından kötünün iyisidir hee zemuszemus 25 tl cik kargoyla, alayımmı kızlar sositososito orjinaline o kadar para veremem zaten yakında düğünüm var 1 ay kaldı CADIARZU bu renkler gelin makyajında kullanılırmı

şii apla, sende mevcutsa baa göndertsene. sendeki orcinaldir kesin, zengin karısın ne de olsa:gitme:
yok olm benimki de fake zemuszemus

hayatım sana açtigin topikte de söyledim
gelin makyajı için bu tarz farlar kullanma! lmaz:
ille git mac in orjinalini al demiyoruz
ama piyasada hem ucuz hem de kaliteli bi cok far varken sen ille de bunlara yöneliyorsun kafamçokkarıştı
mac in hiç bir paletinde bu tarz aplikator kullanılmaz
hepsi seri numaralı mac damgalı fırcalardan olusur
orjinal olmadiginin en basit örnegi bu
gelin makyajı dedigin günlük makyaja benzemez
ağlıcaksın zırlıceksin akar gider hayalet caspera dönersin zemuszemus
diyorum sana git pastelin kadife serisine yumul
ugrasma böyle sahte paletlerle falan

günaydınlar bağyanlar
valla gurbaacım gelin makyajı için pastel kadife serisini önerdiğini tesadüfen görüdm sabah sabah sevindirik oldum...
ben düğün için makkaj malzemelerimi ağırlıklı olarak pastelden alıyom dimek ki doğru bi tercih yapmışım
acaip rahatladıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…