Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Krdiynen Kermit ben ne renk far kullancam ağırlıklı olarak ya, biri bişe diyor, öteki başka bişe. Ay delircem yaaa. yeşil göze ne renk gider. çabuk deyin.:gitme:

ha bunu size soruyom diye kendinizi bişe sanmayın:dilcikar:, öylesine soruyom işte.-tatlicadiarzu-

kuzu bu soruyu baa daha evvel sordun ve cevap verdim :mymeka:
kahve tonlari, bakırlar, metaller, silverlar, griler, altın rengi çok hoş durur yeşil gözde opuyorumnanaktan

ve tabi siyah zemuszemus

Özlem ben seni yıllarca görmüş ve de ezberlemiş biri olarak yorum yapam mı bacı.
Sana göz çevrene aydınlık veren ışıltılı farların hepsi yakışıyo natural tonlar yeşil de yakışıyo ayrıcana çünkü gözlerin açık yeşil
selülitlerin için de bişi önerim mi-tatlicadiarzu-

bırak selüliti
hafızası için bişi öner :umursamaz:

kuzu 35 yıl soramı aklına geldi ne renk far kullanıyım diye la :roflol:

kuzu bu soruyu baa daha evvel sordun ve cevap verdim :mymeka:
kahve tonlari, bakırlar, metaller, silverlar, griler, altın rengi çok hoş durur yeşil gözde opuyorumnanaktan

ve tabi siyah zemuszemus

vallamı la.benneyaptımki Alzaymırım başladı demekkimafoldumben

Selüliti olana diycen onu sen(for example krdisengözlerimebaksanab)

gözüm ela ayrıca içinde de yeşil hareler yoğun bir şekilde var
böyle bir göz rengini en çok ortaya çıkaran renk hangisidir?ben siyah kullanıyorum en iyisi o renk mi szce gurbaa prenses.yoksa daha yeşil gösteren belli eden bi renk var mı?

çok şükür ki mesaim bitti zemuszemus
şimdilik gidiyorum kızçelerim
akşam makkaj yapasım var malum eltimin düğünü yaklaşiyo cumartesi gidiyoruz gamyoncuiremsu
yarın korum işallah resimleri
optum genclik ve ehtiyar grubu ( krdi & kuzu ikilisi yane) opuyorumnanaktan

kuzu bak misal yesil goze turkuaz makkej etmişler süper olmuş

Yav arada böyle kullanıyorumda gitmiyo diyorlar be. benmi beceremiyom acabaCADIARZU

Çıbık kırdırtma kafanı bana, aklıma ne eserse onu kullanıyom işte. Açıyom renkleri hangisi en cazip gelirse gözümü onu sürüyom. he bide kıyafete göre tebi.

Kermit ayrıcana kahve tonları ben hiç yakıştıramıyorum kendime, sanki uykusuz kalmışım gibi duruyor gözlerim kahve şeyedince.benneyaptımki

kıss gurbi ne sorcam hadi bizim güselleşme bakımlı olma taktiklerimiz bu topikte açuk seçük beyan edily
bu kuzuyla krdi nin gençliği nasıldı acep ?

krdi ve kuzu gençkene neler yaparlarıdı acep ?
ne şanslılar yaa atatürkü görme şansına sahip oldular , tc onların üstüne inşaa edildi zemuszemus

mersi canım..

o zaman bundan sonra önce gurbik e sorulacak ne öneriyo diye sonra Krdi^ye sorulacak onda var mı bulabilir mi diye o bulamazsa (ki canavar kibin buluyo herbişeyi uyguna)en olmazsa strawberry 'ye bakarım artıkkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
valla bebem ucuz oldugu için kardi kafadan aliyom zati :kedi:
yoksa ne işim olur kendisiylen
o bir waytroz 2
gunahım kadar sevmem kendilerini zemuszemus

arada işe yarıyolar işte başka da varlıklarının bi annamını göremedm bende

ulen vişneli cappyler bigün meydanı boş bıraktık başlamışsınız car car ötmeye:mymeka:
bi ara mesaneden size hayatın bütün anlamlarını gösteririm merwk etmeyin:CüvCüv:

kozmetik dünyası senin o mendebur suratını kamufle edebilcek bir ürün üretmedi henüz maalesef:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…