- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.761
kuzu bu soruyu baa daha evvel sordun ve cevap verdim :mymeka:Krdiynen Kermit ben ne renk far kullancam ağırlıklı olarak ya, biri bişe diyor, öteki başka bişe. Ay delircem yaaa. yeşil göze ne renk gider. çabuk deyin.:gitme:
ha bunu size soruyom diye kendinizi bişe sanmayın:dilcikar:, öylesine soruyom işte.-tatlicadiarzu-
bırak selülitiÖzlem ben seni yıllarca görmüş ve de ezberlemiş biri olarak yorum yapam mı bacı.
Sana göz çevrene aydınlık veren ışıltılı farların hepsi yakışıyo natural tonlar yeşil de yakışıyo ayrıcana çünkü gözlerin açık yeşil
selülitlerin için de bişi önerim mi-tatlicadiarzu-
Krdiynen Kermit ben ne renk far kullancam ağırlıklı olarak ya, biri bişe diyor, öteki başka bişe. Ay delircem yaaa. yeşil göze ne renk gider. çabuk deyin.:gitme:
ha bunu size soruyom diye kendinizi bişe sanmayın:dilcikar:, öylesine soruyom işte.-tatlicadiarzu-
olm bi de her 6 ayda bi rutin olarak soruyo ne renk far kullancem diye CADIARZUkuzu 35 yıl soramı aklına geldi ne renk far kullanıyım diye la :roflol:
kuzu bu soruyu baa daha evvel sordun ve cevap verdim :mymeka:
kahve tonlari, bakırlar, metaller, silverlar, griler, altın rengi çok hoş durur yeşil gözde opuyorumnanaktan
ve tabi siyah zemuszemus
Özlem ben seni yıllarca görmüş ve de ezberlemiş biri olarak yorum yapam mı bacı.
Sana göz çevrene aydınlık veren ışıltılı farların hepsi yakışıyo natural tonlar yeşil de yakışıyo ayrıcana çünkü gözlerin açık yeşil
selülitlerin için de bişi önerim mi-tatlicadiarzu-
nerden alıon bunları şekerimm..
kuzu bak misal yesil goze turkuaz makkej etmişler süper olmuş
çok şükür ki mesaim bitti zemuszemus
şimdilik gidiyorum kızçelerim
akşam makkaj yapasım var malum eltimin düğünü yaklaşiyo cumartesi gidiyoruz gamyoncuiremsu
yarın korum işallah resimleri
optum genclik ve ehtiyar grubu ( krdi & kuzu ikilisi yane) opuyorumnanaktan
selülit mi dedinizsenağlama
cnm google a strawberry dersen ulaşabilirsin . . .
özellikle hediye ve özel ürünler kısmını sıkı takip etmeni öneririm . . .
pek çok siteden alışveriş yaptım en memnun kaldığım adres . . .
valla bebem ucuz oldugu için kardi kafadan aliyom zati :kedi:
yoksa ne işim olur kendisiylen
o bir waytroz 2
gunahım kadar sevmem kendilerini zemuszemus
arada işe yarıyolar işte başka da varlıklarının bi annamını göremedm bende
Krdiynen Kermit ben ne renk far kullancam ağırlıklı olarak ya, biri bişe diyor, öteki başka bişe. Ay delircem yaaa. yeşil göze ne renk gider. çabuk deyin.:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?