Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
smky3.jpg

smky4.jpg

gülay Allah seni netmesin
ben daha burnumun ucunu göremiyorum sen kalkmış soldaki benim diyon yaaa delikafadulden
ayrıca hangi soldaki :gitme:

yaaa
ben burda gevezelik yaparken
smaş primer bitmiş :gitme:
dior duruyor ama :gitme::gitme:

sağlık olsun bebem
bu demek oluyo ki smashbox bi süre daha ulaşilmaz olmaya devam edicek sayemde :kedi:

Katildim ama siz cok hizlisiniz canlarim :nazar:, yaf daha ben 257 ci sayfada pinekliyomkafamçokkarıştı

durun spor abakalarimi giyimde gelimkaydirigubbakcemile4

gubis dün yazicaktimda yazamadim, koluna sürdügün farlarina bayildim renleri muhtesem

bende gümüs ve altin simlisi var, normal farin üstüne acik sürüyom farin havasi degisiyo falla:1rolleyes:
bide yesil ve pembe var ne halt yemeye pembe aldiysam artikinkaydirigubbakcemile, bir pembe manyagi olaraktan, pembe far yakismiyoda bana:kedi:

Son düzenleme:
sana göre soldaki :roflol: siyah tişörtlü benim kuzu yuvarlak bi yüzüm var işte beyaz tenliyim ela gözlerimde hafif balık etlüyüm:)

canım buldukça ornekleri ekliyeyim
göz yapın nasıl?
ekledigim resimlerden hangisine benziyor

Katildim ama siz cok hizlisiniz canlarim :nazar:, yaf daha ben 257 ci sayfada pinekliyomkafamçokkarıştı

durun spor abakalarimi giyimde gelimkaydirigubbakcemile4

redbull iç la ugrasma zipor ayakkabiylan falan :roflol:

canım buldukça ornekleri ekliyeyim
göz yapın nasıl?
ekledigim resimlerden hangisine benziyor

redbull iç la ugrasma zipor ayakkabiylan falan :roflol:

redbull da kokain cikmis , gazatalar manset manset verdi burda:1shok:

sevmedigim icin icmem ben ama, askimla oglum cok severlerdi, yasakladim, bende diyom bunlara niye söz geciremiyom, meger kafalari iyiymis:delphin:

Back