- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.461
bebem ya free shipping sadece almanyaiçi olabiler :gitme:yok kuşum
cosme-de üstelik free shipping var kaydirigubbakcemile5
sevgililerimizlen buluscaamız zaman 1 gün onceden kargo yapariz birbirimize :roflol:
ama o mikrop waytroz çok müsrif
bi seferde bitirir hepsini
zati zenci dudaa halt etmiş yanında:umursamaz:
Gurbis senin benimle bir sorununmu var?jneden ben sorduklarima cevap vermiyorsun?hamileleri uzmek gunah diyilmi?:mymeka: lmaz:iki defa ayini soruyu sordum,cevap vermiyorsun,yoksa cevap icin parami aliyosun? lmaz:sengözlerimebaksanab simdi sorucaksinki ne zaman ,hangi soru?sayfa 233-e bakarsan anlarsin.hepsini cevapliyorsun,ama benimkini hayir.:çok üzgünüm::umursamaz:mafoldumben
ulen adi arkadaşına bi juici tüpü çokmu gördün:gitme:
6 ayda bi fırsat buluyoz o kadar ankaraya gittik insan sevabına yollar:mymeka:
şaaptıkça seni hatırlardım-tatlicadiarzu-
canım far bazı kullanman gerek kalıcılıgını arttırmak içingurbiş yaa bu likit farlar nasıl kullanılıyor? bende avonun fırçalı likit farı var ama süremiyorum, bir taraftan sürerken bir taraftan siliniyor, acaba altına pudra falan mı uygulamam lazım?
Ya gurbaa abla ya
Benim boynumun altında böyle küçük küçük sivilceler çıktı,ne diyorlar bilmiyorum ama çok kötü oldu ve parfüm falan sıkınca baya yakıyor.
Sen bilirsin nedir benim ilacım mafoldumben
Merhaba gurbik.yazdiklarinizi okumakla kurtarmak olmuyor,hem ayricada zevk veriyor.simdi sorucagim soruyu eger kimse sormussa,va bende gozden kacirmissam ozur dilerim.benim senden iki isteyim olucak.bana gundelik -sade,ama cekici ve birde dugunler ,ozel geceler icin yapilacak ozel bir makyaj usulunu anlatirmisin sirasiyla.yani neden sonra ne kullanmaliyim diye.
hani la koy bakengünaydın gurbaa kafa...
buzdolabıma bir süs aldım görsen aynııı sen.çekecem resmini koyacam sana ama bi makkac yapim ona önce sende avartar yaparsın onu :))
hee gurbbaa aldım kolları bacakları ipten çok tatlı laaaaa....
resim çekemedim kızım çekince koyucam alınca baya bi güldüm sanaa...
bizim kız diyom ona ben...
ha bu arada arkidiş gitti yurt dışına bulabilirse alıcal primerden.
oh bee tatil bitti özlemişim bu toppiii :1hug:
kıs gurbik.. bi tane üzüm çekirdeği kremi buldum aldım bi deneyeyim diyom annatırım saa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?