Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Yanılıyorsam düzeltin
Bu kurbi ve darban benle ilgili dedikodu yapıyodu. Sora ismimin altında gördükleri Krdi makyaj topiğine bakıyo uyarısıynan kendilerine gelip: 'Aslında krdi aslan', 'Ay evet bi tane o olmasa bitmiştik' , 'Ben severim keratayı hatta bi keresinde isminin anlamını bana anlatmıştı' moduna girdiler de mi:delphin:
Biri bana gerçeği sadece gerçeği sölesin:olmaz:

Yanılıyorsam düzeltin
Bu kurbi ve darban benle ilgili dedikodu yapıyodu. Sora ismimin altında gördükleri Krdi makyaj topiğine bakıyo uyarısıynan kendilerine gelip: 'Aslında krdi aslan', 'Ay evet bi tane o olmasa bitmiştik' , 'Ben severim keratayı hatta bi keresinde isminin anlamını bana anlatmıştı' moduna girdiler de mi:delphin:

gerçegi, yalnızca gerçegi söyleyecegime mahkeme duvarlarına bakarak yemin ediyorum;

evet aynen dediğin gibi mafoldumben

Yanılıyorsam düzeltin

gurba söledi ben onayladım , kafa salladım sadece :delphin:
indirimden yararlanabilir miyim :kedi: :gitme:

Taam gerçeği sölediğin için afettim seni bi daa olmasınkaydirigubbakcemile

İyi niyetliyim kızım napim. mafoldumben

Zati dünyada kaç kişi kaldık iyi niyet elçisi bi ben bi ancelina coli:delphin:

Taam gerçeği sölediğin için afettim seni bi daa olmasınkaydirigubbakcemile

İyi niyetliyim kızım napim. mafoldumben

Zati dünyada kaç kişi kaldık iyi niyet elçisi bi ben bi ancelina coli:delphin:

tebi tebi bilmem mi
sıradaki şarkı sana gelsin aşkim sefkilim ;:gitme:

kimse beni sevmez pelini severrr pelini pelini
mor bana gitmez peline giderr peline peline
:kedi:

gurbikcim ben şimdik çıkmak zorundayımda sen şu primeri tam detaylı yazarmısın bir arkadaş yurt dışına çıkıyorda ondan rica edicem getirsin ne diye isticek orda varmıdır tüm detaylar özelime at fıstıkım çok öptüm hayde....

Gurbikciimmm sana bir sorum daha olucek bebmm....benm kirpiklerim kısa ve çok sık olduu söylenemez...bana bi rimel öner ki uzun ve hacimli görünsün...:sinifsinif:

günaydın
olm cok mu ariyon bu izmailleri delikafadulden

sefiorum izmaill serisini :delphin: :delphin:
laa kurbaa bi çanta begendim prada da 568,00 tl kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
yanında ev tapusu vercekmisiniz didim zemuszemuscevap yazmadılar bana benneyaptımki :çok üzgünüm: -tatlicadiarzu-

sefiorum izmaill serisini :delphin: :delphin:
laa kurbaa bi çanta begendim prada da 568,00 tl kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
yanında ev tapusu vercekmisiniz didim zemuszemuscevap yazmadılar bana benneyaptımki :çok üzgünüm: -tatlicadiarzu-

gittigidiyordan mı begendin
olm onların hepsi replika la zemuszemus

lan tamam demişsin sesin soluğun yok hade kızım adam yarın gidiyo beaaa...

kızım neyini diyem daha
smashbox - photo finish primer
bu işte tam adı

yoh yıvrım bu makyaj bazımı ne oluyo şimdi ne diye isticek yani adam parise gidiyo yollarda sefil etmiim bunu bulduracam diye.

Back