- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #2.441
selam hacı hoşgeldin vereliniortakgubiiik selammmopuyorumnanaktan
ne var ne yok
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam hacı hoşgeldin vereliniortakgubiiik selammmopuyorumnanaktan
selam hacı hoşgeldin vereliniortak
ne var ne yok![]()
nolsun kuzu ya evde takıom işte tatil geldi diye:sinifsinif:
arada topiine yazmadan ziyaretlerde bulunuom engin bilgi dağarcığımı genişletiomkaydirigubbakcemile5
iyi al yeni bi tane daha
cıkmakta olan sivilcenin üstüne karbonat + limon karişimini sür accık
sondurur, çıkmaz sivilcezemuszemus
bebem limonu azıcık suyla kariştirirsan yapiş yapiş olmazsınopuyorumnanaktannan olum ben hepsini yüzüme boca etsem anca:gitme:
ben tedavi görüom nan bu yüzden şimdi iyiyim ilaçlar iyi geldi tek tük çıkıokaydirigubbakcemile5
ama limon gerçketn iyi geliyor ben bi ara direk sürüodum her akşam yatarken biraz yapış
yapış oluyordum ama düzenli kullanmıştım sivilcelerim o dönem gerçekten geçmiştialkisalkisalkis
bebem limonu azıcık suyla kariştirirsan yapiş yapiş olmazsınopuyorumnanaktan
yok bebem ben de arada differin sürerim
sadistlik bende ya direk asiti verdim yüzüme o vakit çok sinir oluyordum ama normal cilde tabi sulandırmak iyi bişikaydirigubbakcemile3
Şimdi kullanamıyorum zaten canım solüsyon verdi doktor onu sürüyorum üstüne de jel sürüorum.
Tiretin verdi bir de bilirsin belki ama daha onu almadım soyuyormuş sanırım o biraz
düzelsinde sonra soydururum zate yaz geldi soyulup leke olu diyorum olur mu sencede gurbaamfisfisfis
yok bebem ben de arada differin sürerim
o da feci soyuyo ama iz falan kalmıyo
fakat muhakkak bi nemlendirici kullanılmalı beraberinde
yada bepanthene
merhaba gurbaa prensescim
şimdi sorum şu ;
benim senelerdir kullandığım bir fondoten var
adı classics perfect finish....
bana bu fondeten hem çok iyi geliyor hem de çok iyi kapatıyor ve çok iyi fiyatı 11 TL
104 iyi geliyor du bana ama ben 108 aldım
105 mi alsam ?
gelirsem oraya tepeni delerim olum makyaj bazımı bu ne diye sorduk adamı salak ettin beee...
bu ne diyo şimdi ne diyim ben bilmiyom gurbaa dedi al sen dedim gurba kim ya diyo :))
sabuncum, resme justmakeup yazmışsın, justmakeup.net senin blogun mu yoksa:))
hangi site bebişimgurbiş sen bir ara moonbeam arıyordun dimi?
ben bir sitede gezinirkene gördüm de
aklıma geldi kaydirigubbakcemile2