- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.381
can güvenliğim yok bu şirkette benim :gitme:
olm yumruk yumruğa girdiler :gitme:
gurbiş kaç ordan baci
ya tam koridordaydılar
kapıdan çıksam direk yumrukların hedefiyim
ve tek bayan çalışan benim yaa mafoldumben
patronla benim odam yanyanasenin odanda senin yanindami karate yaptilar
hic utanmiyolarmi yalmaz:
millete rezil oluyolar:sinifsinif:
böyle patrona benim saygim filan kalmazki:sm_confused:
neysee boşverin konuya dönelim sinirlerim harap oldu
bu arada smashbox'ın allıgını kesinlikle öneririm
harikaa harikaaaa
patronla benim odam yanyana
toplantıyı orda yaptılar
sabahtan kızdım patrona da girmicem toplantıya falan dedim
Allahtan girmemişim yaa mafoldumben
çok feci bişi bu kızlar
kazık kadar insanlar yaaa mafoldumben
ayy ruh halimi ben de kokoş ettiiimmmmmm zemuszemusben 1dahakine alıcam ondan gurbiş merak ettim çok fenaaazemuszemus
neysee boşverin konuya dönelim sinirlerim harap oldu
bu arada smashbox'ın allıgını kesinlikle öneririm
harikaa harikaaaa
ayy ruh halimi ben de kokoş ettiiimmmmmm zemuszemus
gubik su aldiklarinin resmlerini koysan diyom:1ninca:
en cokda gergedanlari merak ediyom, hangi serisi acepki
yüzünün kinide koycaktin demi , nezaman koycaktinki (amma cok koy kelimesini kullanmisim-tatlicadiarzu-)
of of , basimda 2 tane ac cocuk bekliyo, yemek yapmam gerekiyo malesefkaydirigubbakcemilemafoldumben
hah tamam yazıyom resmi sen tekrar ekle ha...
estee iki tane ruc aldım tanesi 22 liradan ikiside güzel ama kalıcı değil yani parasına göre fena değil işte normalde 60 liradan ruj sattıklarını düşünürsen...
ortadaki yaz için ürettikleri allık gramajı çok büyük olduğu için uzun süre gidicek onu sezonluk ürettiler dediği için kaptım yoksa almazdım çünküm senin pudranıda sordum yok o bikere üretildi sezonluk bu aldığınızda öyle dedi o yüzden dayanamadım verdim 99 gayme ha okadar para verilirmi bu allığa başka allıklarım olmasa ve tek bunu kullansam belki pişman olmazdım ama bronz allıkta clarinsin iki renkli bronz bir allığı var onu pudra olarakta kullanıyosun muhteşem yani alacaksan onu tavsiye ederim...bu aldığımda ortası şeftali kenarları bronz bide ışıltıları var güzel yani sevdim ben biraz pahalı tek dezavantacı o fıstığım...
ruclar içinde kız dediki çağla şikel falan kullanıyo dedi biri ışıltılı kahveli nası anlatiim bronz gibi yani güzel öbürüde vişne çürüğü çabuk çıkıyo ama sürekli elimde çıkarıp çıkarıp sürüyom kenardakinide hediye ettiler bir parfümün vücut losyonuymuş temiz bi bayana benziyosunuz sürün sürün çıkın parfüm sıkmanıza gerek yok dedi ama teyze kremi gibi bi ağır kokuyo sankim...
.....
ahanda bu clarins allık
canım cevap verdigimi hatırlıyorum bu mesajına
lütfen geçmiş sayfaları kontrol eder misin
canım dün geldi çok şükür ürünlerim
uzun uzun yazmak istedigimden uygun zamanı bekliyorum aslında yogunum cunku hafiften...
ama kısaca özet geçeyim
primer için söyleyebileceğim tek şey; bunu kullanmadan makyaj yapiyorum demek hataymış meğer
porselen goruntu isteyenler var ya?
işte bunun sırrı primerda gizli :asigim:
normalde fondoten sürdügümde yanagımdaki hafif gozenekler daha da belli olurdu allıkla beraber
ama primer ile o goruntuden eser yok :asigim:
kadife gibi bi kere
sürerken daha ipeğe dokunuyomuş gibi bir his uyanıyor
çok begendim gerçekten
mac sunspill ise ışıl ışıl....
gece feneri gibi opuyorumnanaktan
elmacık kemiklerime sürdüm
üstüne de allık
harika bir ısıldı sağladı :asigim:
allık olarak da kullanılabilir tek başına zemuszemus
smashbox allıgım; ben bu zamana kadar pek çok allık denedim. favorim sue devitt idi ama smashbox'tan sonra onun da papucu dama atilcak gibime geliyor opuyorumnanaktan
hem doğal gorunuyor hem ıslak bi gorunum kazanıyorsunuz hem de kalıcı
daha ne ister insan :asigim:
smashbox kaş farı; benim gibi kaşlari seyrek olup da kalemle şekillendirenler için bulunmaz bir ürün. kesinlikle mükemmel bir gorunum saglıyor. bazı sayesinde oraya buraya bulaşmıyor terleyince akma olasılıgı yok. bayıldım ben :asigim:
resim ekliycem canlarım
dün akşam makinamın şarji yeteri kadar yoktu yarıda kalir diye çekmedim
en kısa zamanda onu da halledip paylaşicam sizlerle opuyorumnanaktan
bir de guerlain set var...
onu da kullanınca yazıcam
sabırsızlanıyorum opuyorumnanaktan
Gurbaa iyi günlerde kullan canmmm...
Pekiii bu anlattıklarının özellikle Primer,MAc Sunspill ve smashbox allığın fiyatları nasıl ve nasıl temin edebiliriz birde bunlardan bahsedersen çok sevinicemm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?