Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
silmeeeeeeee birak dogal akinti yolunu bulsun dudaklarina dogrudelikafadulden
yada sahika gibi burnuna mendil tika:roflol:

suanda yok fondeten sifatimda, sen sil baga süle-tatlicadiarzu-
ama cikmiyodu hatirladigima göre , bilmiyom yani benim burnum hic akmaz:dilcikar:

konundaki etiketleri okuyonmu sen hic....

denedim bebişim...
eskisi kadar olmasa da çıktı tebiiki de kaydirigubbakcemile3

bu arada ben şöyle uyguladım;

önce nemlendirici
5 dakka bekledim
ardından primeri sürdüm
5 dakka bekledim ve fondotenimi sürdüm kaydirigubbakcemile2
sonra da allıkzemuszemus

Çok iyi edersinn canım benimmm yaa...Şeniz
Kredi den mi temin ederim ben bunları almak istediğimde...

canım istedigin yerden alabilirsin elbette
benim krdiden alma sebebim hem piyasadan daha ucuza temin edebilmesi hem de orjinalliğinden emin olmam
ona güvendiğim için ilk tercihim kendisi oluyor opuyorumnanaktan

denedim bebişim...
eskisi kadar olmasa da çıktı tebiiki de kaydirigubbakcemile3

bu arada ben şöyle uyguladım;

önce nemlendirici
5 dakka bekledim
ardından primeri sürdüm
5 dakka bekledim ve fondotenimi sürdüm kaydirigubbakcemile2
sonra da allıkzemuszemus

canım istedigin yerden alabilirsin elbette
benim krdiden alma sebebim hem piyasadan daha ucuza temin edebilmesi hem de orjinalliğinden emin olmam
ona güvendiğim için ilk tercihim kendisi oluyor opuyorumnanaktan

Yavasss sil olm sende, nasi siliyosan artikinki cikmis:umursamaz:, primer le fondeten coook daha kalici, bunu garanti ediyorum ben

guerlain dan neler aldin sülesenedelikafaduldenmafoldumbenmafoldumben
calismaya baslayinca ilk isim guerlain ciya kosmak lülülülülülü:gitme:

Yavasss sil olm sende, nasi siliyosan artikinki cikmis:umursamaz:, primer le fondeten coook daha kalici, bunu garanti ediyorum ben

guerlain dan neler aldin sülesenedelikafaduldenmafoldumbenmafoldumben
calismaya baslayinca ilk isim guerlain ciya kosmak lülülülülülü:gitme:

bebem guerlaindan (gerlan diye okunur bu arada ukalalık yapiyim hemen lülülülülülü) super aqua serisinden tonik, maske ve gece kremisi aldım
set halinde zemuszemus

fotoraf0128m.jpg

beni hatırladınmı bebişimmmmm....

Sayin Gubik ve makaj arkidesleri,

gecen de bir belgesel izledim kosmetik ürünleri hakkinda BBC yapimi

Professor dogum uzmani 40 yasinda bir bayan

kozmetik cantasini basdan sona yeniledi

kadin tek tek carsi, labaratuar gezdi
aklimda kalanlar

kirisik ve antioxidan krem deneyimleri :
pahali ucuz ve orta kremleri test ettirdi labaratuarda, en iyi krem vitamin c ve e si bol olan orta pahaliliktaki bir krem cikti , antioxidanlar icin vitamin c ve e süpermiskaydirigubbakcemile5

sonra sac kremini denedi bir hafta boyunca kuaförde sacinin yarisini boyali saclar icin, yarisini normal sac cremi ile yikkatirdi, ama hangi tarafi hangi kremle yikandigini söylemedi kuaför, kadinin saclari boyaliydi, ve sonuc boyali sac icin sac kremiyle yikanan taraf daha parlak daha yumusakti. yani sacinizin tipine göre sac kremi kullanilmasi dogrusüprizzzzz

noldu bebem genc kızlık şeyinle hayallerinlen mi oynadılar

ahh tanrım çalışma hayatı ne kadar zorrr mafoldumben mafoldumben
bunaldım vala gurbaa herkes ayrı bi artiz yaa kaydirigubbakcemile :gitme:

aklimda kalanlar

pahali ucuz ve orta kremleri test ettirdi labaratuarda, en iyi krem vitamin c ve e si bol olan orta pahaliliktaki bir krem cikti , antioxidanlar icin vitamin c ve e süpermiskaydirigubbakcemile5

sonra sac kremini denedi bir hafta boyunca kuaförde sacinin yarisini boyali saclar icin, yarisini normal sac cremi ile yikkatirdi, ama hangi tarafi hangi kremle yikandigini söylemedi kuaför, kadinin saclari boyaliydi, ve sonuc boyali sac icin sac kremiyle yikanan taraf daha parlak daha yumusakti. yani sacinizin tipine göre sac kremi kullanilmasi dogrusüprizzzzz

donugırmızı gözümün bebei zemuszemus
emeğine sağlık opuyorumnanaktan

fotoraf0128m.jpg

beni hatırladınmı bebişimmmmm....

çıkaramadım la :kedi:
aşkitom ne bunlar yaz bakem gamyoncuiremsu

aklimda kalanlar

bebekim e vitamini ve c vitamininin cilde süper faydası var
bende rosense tonik var
e vitaminni
onu avcuma dokuyom az da limon sıkıyom öle siliyom yüzümü siper oliyi vallam billam yani zemuszemus

ahh tanrım çalışma hayatı ne kadar zorrr mafoldumben mafoldumben
bunaldım vala gurbaa herkes ayrı bi artiz yaa kaydirigubbakcemile :gitme:

fundam la yoosam biz senlen aynı gudubet şirkette mi çalişiyoz :gitme:
yeminle 2 gündür tırlatmak üzereyim artık
istifayi basmam an meselesi mafoldumben
bıktım usandım şu toplantilardan kavgalardan gürültülerden
huzur istiyorum yaa :sinifsinif:

bu arada aldıgım ürünlerin fiyatlarını yazim bebekler

smashbox primer: 65ytl
smashbox allık : 25ytl
kaş şekillendirici : 20ytl (dilam 25 dediydim 20ymiş pardon)
mac sunspill : 40 ytl

hihoyyyt

fundiş noldu bacii:gitme:
okul günlerinin kıymetini bil kibim vala :gitme: :gitme:

fundam la yoosam biz senlen aynı gudubet şirkette mi çalişiyoz :gitme:
yeminle 2 gündür tırlatmak üzereyim artık
istifayi basmam an meselesi mafoldumben
bıktım usandım şu toplantilardan kavgalardan gürültülerden
huzur istiyorum yaa :sinifsinif:

aynen kurbaa aynneenn..
geçen hafta okadar daraldım ki artık saat 3 filandı müdürmle tartıştık telefonda bağırmaya başladı ..
telefonu kapattığım gibi alıp çantamı çıktım ofisten okadar gözüm döndü yaa kafamçokkarıştı :1no2:
keyfe keder iş yapıyoruz valahi..
adamların keyfi yerindeyse ohh tamam sorunsuz bir gün die şükrediyorsun..
canları sıkkınsa bittiğinin resmidir tamam yani tüm gün diken üstünde ..
bi geçse şu 6 ay da kurtulsam başka da bi dileğim yok allahtan ya :Saruboceq: :Saruboceq:

aynen kurbaa aynneenn..
geçen hafta okadar daraldım ki artık saat 3 filandı müdürmle tartıştık telefonda bağırmaya başladı ..
telefonu kapattığım gibi alıp çantamı çıktım ofisten okadar gözüm döndü yaa kafamçokkarıştı :1no2:
bi geçse şu 6 ay da kurtulsam başka da bi dileğim yok allahtan ya :Saruboceq: :Saruboceq:

NEYYYY okul günleri mi.....nan fundik cadusu....ben okul +iş +bir de ömür törpüsü bi adam çekiyum yaa....:umursamaz:

Takma kafana bebem...nereye gtsen aynı her şirkette aynı olaylar yani....yanahlarını sıkam senn gocaman öpem geee:kedi:laelaelaelaelae

Vücudun yüksek düzeyde tahrip edici özelliği bulunan ’’Serbest radikaller’’den korunması için antioksidan kaynağı olan taze sebze ve meyvelerin tüketilmesi gerektiği bildirildi.

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vedat Şeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taze sebze ve meyvelerde bulunan antioksidanların sağlık açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Vücut oksijen kullanırken ortaya çıkan atık maddelerin "serbest radikaller" olarak adlandırıldığını ifade eden Şeniz, "serbest radikaller yüksek düzeyde tahrip edici etkiye sahiptirler. Çünkü temas ettikleri moleküllerin yapısını bozarlar. Başka bir ifadeyle bunlar dokuları paslandırırlar" dedi.

alintidir

iste kizlar cildimizin paslanmasini önlemek icin bol bol vitamin e ve c almamiz gerekiyor

misal margarinli bir cak dilim ekmek, cikolata, finduk fistuk....gibi vitamin e iceren
portakalli ördek, limon dondurmasi, lahana sarmasi, kara lahana corbasi yani lukluk, limonlu kek, kremsantili portakal pastasini boool booool tüketin ve bebek gibim bir cildiniz olsun-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

en güclü serbest radikal cigaradir, yok ben biran önce paslanmak, musmullah suratli olmak istiyorum derseniz bol booool cigara:delphin::delphin::delphin:icin

aynen kurbaa aynneenn..

fundişim şu an feci bir kavga var şirkette
çok korkuyorum bunlar beni de vurur mafoldumben

gergedanlari yazmadin?kaydirigubbakcemile:delphin:

o travel setti bebem
hepsi 200küsür tuttu
onu da sorem

Vücudun yüksek düzeyde tahrip edici özelliği bulunan ’’Serbest radikaller’’den korunması için antioksidan kaynağı olan taze sebze ve meyvelerin tüketilmesi gerektiği bildirildi.

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vedat Şeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taze sebze ve meyvelerde bulunan antioksidanların sağlık açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Vücut oksijen kullanırken ortaya çıkan atık maddelerin "serbest radikaller" olarak adlandırıldığını ifade eden Şeniz, "serbest radikaller yüksek düzeyde tahrip edici etkiye sahiptirler. Çünkü temas ettikleri moleküllerin yapısını bozarlar. Başka bir ifadeyle bunlar dokuları paslandırırlar" dedi.

alintidir

iste kizlar cildimizin paslanmasini önlemek icin bol bol vitamin e ve c almamiz gerekiyor

misal margarinli bir cak dilim ekmek, cikolata, finduk fistuk....gibi vitamin e iceren
portakalli ördek, limon dondurmasi, lahana sarmasi, kara lahana corbasi yani lukluk, limonlu kek, kremsantili portakal pastasini boool booool tüketin ve bebek gibim bir cildiniz olsun-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

en güclü serbest radikal cigaradir, yok ben biran önce paslanmak, musmullah suratli olmak istiyorum derseniz bol booool cigara:delphin::delphin::delphin:icin

paylaşım için saol bamye kafalı ama bu ne bi özet geç
zaten popom 3,5atmakta :gitme:

fundişim şu an feci bir kavga var şirkette
çok korkuyorum bunlar beni de vurur mafoldumben

o travel setti bebem
hepsi 200küsür tuttu
onu da sorem

paylaşım için saol bamye kafalı ama bu ne bi özet geç
zaten popom 3,5atmakta :gitme:

deme yamafoldumben bagirisiyolarmi yoksa tekme tokat girdilermi birbirlerine
bu ne bicim bi sirket böyle ya,hayret bise, bende korkardim valla:1shok:, kac kizim sende kazamafoldumbenya gurban gitme gurbikmafoldumbenmafoldumben, kiyamam sana ya deliler hepte senimi bulur:mymeka:

kisacasi serbest radikallerden bahsettim, sigara , vucut artiklari, hava kirliligi, günes deki radikallerden...
bu radikaller cildi yaslandiriyor
antioxidanda bu serbest radikallerin kandavalasi, yada sizin iki patron diye tanimlayabiliriz
antioxidanlar vitam e ve c en cok bulunur:icecream:

Back