L
LayLayLomHop
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.041
ay inerse bana da haber ver la hihoyyyt
satıyo olm ondan alıyom ben herşeyimi
hmm tamam
buz kompreksi işe yarar mı ?
dinc görünmesine felan?
haber edeyimde anacım sadece o güne özel oluyor yakınlarında boyner var ise haftaya pazar bir uğra 31 mayıs ta yani
makyajdan önce cilde krem değil nemlendirici sürülür canım
cildini iyice nemlendirip oyle başlamalısın makyaja
böcüüüüc kelebekten bahsediyorsun fakat makyajda kelebek çok kısıtlıdır malesef :çok üzgünüm: iyi markaların kült ürünlerinde ise asla kelebek uygulanmaz . . .makyaj için boynerde kelebeğe gidilmez sanki . .
fisfisfis
:1ninca:[/CENTER][/B]
ben bu gece ilk defa gezdim bu topigi açanın ellerine saglık cok güzel bir topik olmuş,şimdi gelelim benim derdime gözlerimin altında birde burnumda güneş yanıgı lekesi var kışın azcık acılıyo yazınsa baya koyulaşıyo doktor sabemetin güneş kremini verdi hep onu kullanıyorum ama lekelerimin gitmesini istiyorum napabilirim bana yardım edermisiniz.bir arkadaş limon yagını önermiş , kullanıp etkisini gören varmı?
buz kalıplarında maden suyu dondurup bu buzu iyi temizlenmiş arınmış yüzünüzde gezdirirseniz çok daha memnun kalırsınız ki hele makyajdan önce kayısı suyu buz kalıplarını uygularsanız makyajınızdaki farkı ilk uygulamada bile görürsünüz . . .
böcüüüüc kelebekten bahsediyorsun fakat makyajda kelebek çok kısıtlıdır malesef :çok üzgünüm: iyi markaların kült ürünlerinde ise asla kelebek uygulanmaz . . .makyaj için boynerde kelebeğe gidilmez sanki . .
fisfisfis
gurum senin smashbox geldiğinde bizi deneyimlediklerinden haberdar edersin değil mi ?
:1ninca:
İşte hiç bişey bilmediğim için sorduydumm çok teşekkür ederim bende yüz yıkama jeli almıştım ama iğrençmiş suratım pütür pütür oldu ne önerirsiniz acep? Çok oldum biliyorum ama napayım öğrenmek istoree şutarafagitti
ben bu gece ilk defa gezdim bu topigi açanın ellerine saglık cok güzel bir topik olmuş,şimdi gelelim benim derdime gözlerimin altında birde burnumda güneş yanıgı lekesi var kışın azcık acılıyo yazınsa baya koyulaşıyo doktor sabemetin güneş kremini verdi hep onu kullanıyorum ama lekelerimin gitmesini istiyorum napabilirim bana yardım edermisiniz.bir arkadaş limon yagını önermiş , kullanıp etkisini gören varmı?
papatyam cildin yaglı ise superbalanced iyi bi tercih
kapaticiliği çok yüksek değil
fircayla uygulamanı tavsiye ederim canım
daha yüksek verim elde edersin
canım güneş lekeleri oldukca inatcıdır
yapman gereken iyi bir güneş kremi kullanmak (sebamed dışında lütfen) ve cilt rengini acan doğal yöntemlere başvurmak
bunun için limon + su karişimini ve düzenli olarak bebak kullanmanı oneririm
bebak'ın da limon'un da cilt lekelerine çok iyi geldigini bizzat tecrübe etmiş biri olarak oneriyorum
gurbaa neden sebamed dışında ddn,o ii diilmi :uhm:
sabunum onumuzdeki hafta smashboxim elime geçmiş olacak inşallah...
deneyip hatta inşallah resimleyip farkı göstericem sizlere hihoyyyt
gurbaa cım sebamet için yazdıklarını okuyunca şaşırdım...bebeğime güneş kremi alacağım ne alayım hangi marka iyidir....bebek için ama bir fikrin varmı canım bir yardımcı ol? sebamet düşünüyordum sende öyle yazmışsın güvenemedim biran...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?