Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ay inerse bana da haber ver la hihoyyyt
satıyo olm ondan alıyom ben herşeyimi

Ya şu anamı ikna edebilsem net üzerinden bende almak istiyorum müthiş indirimler görüyorum ama bu kadın beni deli edecek çok tırsıyor kafamçokkarıştı

haber edeyimde anacım sadece o güne özel oluyor yakınlarında boyner var ise haftaya pazar bir uğra 31 mayıs ta yani

hmm tamam
buz kompreksi işe yarar mı ?
dinc görünmesine felan?

buz kalıplarında maden suyu dondurup bu buzu iyi temizlenmiş arınmış yüzünüzde gezdirirseniz çok daha memnun kalırsınız ki hele makyajdan önce kayısı suyu buz kalıplarını uygularsanız makyajınızdaki farkı ilk uygulamada bile görürsünüz . . .

haber edeyimde anacım sadece o güne özel oluyor yakınlarında boyner var ise haftaya pazar bir uğra 31 mayıs ta yani

böcüüüüc kelebekten bahsediyorsun fakat makyajda kelebek çok kısıtlıdır malesef :çok üzgünüm: iyi markaların kült ürünlerinde ise asla kelebek uygulanmaz . . .makyaj için boynerde kelebeğe gidilmez sanki . .
fisfisfis

gurum senin smashbox geldiğinde bizi deneyimlediklerinden haberdar edersin değil mi ?

:1ninca:​

makyajdan önce cilde krem değil nemlendirici sürülür canım
cildini iyice nemlendirip oyle başlamalısın makyaja

İşte hiç bişey bilmediğim için sorduydumm çok teşekkür ederim bende yüz yıkama jeli almıştım ama iğrençmiş suratım pütür pütür oldu ne önerirsiniz acep? Çok oldum biliyorum ama napayım öğrenmek istoree şutarafagitti

Evet canım kelebekten bahsediyorum bir umut işte zaten gidicemde body shopu almaya gidicemde bazen yapıyorlar arasıra denk gelmiştim belki bir ihtimal bakıcam umarım olur

ben bi ara çıktım body shopa gittim renkli nemlendirici sordum. kız bana bişey gösterdi işte bunu uygulayın 1 saat sonra teniniz bir ton koyulaşır falan.
yahu renkli nemlendiricinin ne olduğunu anlatamadım bir türlü.:tomato:

ben bu gece ilk defa gezdim bu topigi açanın ellerine saglık cok güzel bir topik olmuş,şimdi gelelim benim derdime gözlerimin altında birde burnumda güneş yanıgı lekesi var kışın azcık acılıyo yazınsa baya koyulaşıyo doktor sabemetin güneş kremini verdi hep onu kullanıyorum ama lekelerimin gitmesini istiyorum napabilirim bana yardım edermisiniz.bir arkadaş limon yagını önermiş , kullanıp etkisini gören varmı?

mrb cnm gurbaa yok şuan ama leke diince güneş yanığı lekesine ii geliomu bilemem ama bebak çok ii gelio lekelere bi bebak başlığına bak istersen gündüzde gurbaadan tavsiyelerni alırsın :):1hug:

sabunum onumuzdeki hafta smashboxim elime geçmiş olacak inşallah...
deneyip hatta inşallah resimleyip farkı göstericem sizlere hihoyyyt

canım cilt sorunların hakkında bana bilgi verir misin?
jeli neden aldın
sivilcelerin için mi siyah noktalar için mi yoksa sadece temizlesin diye mi?
bu arada yaşın kaç?

canım güneş lekeleri oldukca inatcıdır
yapman gereken iyi bir güneş kremi kullanmak (sebamed dışında lütfen) ve cilt rengini acan doğal yöntemlere başvurmak
bunun için limon + su karişimini ve düzenli olarak bebak kullanmanı oneririm
bebak'ın da limon'un da cilt lekelerine çok iyi geldigini bizzat tecrübe etmiş biri olarak oneriyorum

Gurbaacım bende bu fondöteni yeni aldımm...Yüzüme uyguladıklarında kapatıcılığı falan güzel oldu..
Sence nasıll güzel bir ürünmüdür bir fikrin varmı cnmm

http://[URL=http://img41.imageshack.us/my.php?image=fotoraf0078o.jpg]
[/URL

http://

papatyam cildin yaglı ise superbalanced iyi bi tercih
kapaticiliği çok yüksek değil
fircayla uygulamanı tavsiye ederim canım
daha yüksek verim elde edersin

papatyam cildin yaglı ise superbalanced iyi bi tercih
kapaticiliği çok yüksek değil
fircayla uygulamanı tavsiye ederim canım
daha yüksek verim elde edersin

Hımmm anladım cnmmm...
Karma bir cildim var benim..
Tampon yaparak yüzüme sürmemi söylediler...
Hay allah üzüldüm şimdi gidip değiştirsem mi acepp...
Senin önerdiğin vardı clinıQue den o hangisiydi cnm...

gurbaa neden sebamed dışında ddn,o ii diilmi :uhm:

gurbaa cım sebamet için yazdıklarını okuyunca şaşırdım...bebeğime güneş kremi alacağım ne alayım hangi marka iyidir....bebek için ama bir fikrin varmı canım bir yardımcı ol? sebamet düşünüyordum sende öyle yazmışsın güvenemedim biran...

canım valla sebamede karşi benim tutumum bu yönde; almiyorum
bi faydasını görmedim çünkü :1closedeyes:
ama alana da niye alıyosun demem
cocuğun için düşünüyorsan önereceğim markalar;

chicco
copportune
mustela

ilk aklıma gelenler
cocuklar için özel üretilmiş olmaları baslı basına tercih sebebi zaten gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…