Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu kadar nasıl değişiyorlar ya! formülünü bilen varmı? ben makyajlıda makyajsızda aynıyım sadece makyajda gözlerim rimelle daha belirgin oluyor okadar.
ben 19 yaşımdayım sadece 3-5 defa makyaj yaptım ömrümde bu halimle söylemesi ayıp güzelim bide makyaj yapsam heralde afet olurum şu kadınlar bile böyle olduysa :bbo:
sadece makyajla bukadar degişebileceklerine inanmıyorum..estetik mucizesi olamazmı yanii...makyaj ne kadar profosyonel olursa olsun bunlar gibi yüzde milyonn degiştirebilirmi ayoll aaaa...bi daa bi daa bakıyom inanamadım..
Hakkaten bariz bi şekilde değişmişler özellikle 2 ,3 ve 5. resimlerdekiler daha belirgin değişmiş makyaj ne kadar da değiştiriyo bi insanı eski hallerinden eser yok valla tamaman birbirinden farklı insanlar olmuşlar :roflol: en güzel görünüm ALLAH'ın yaratmış olduğu doğal hal tabiki ama herkes için geçerli değil demekki makyajsızken öcü gibiler şu an şoktayım resmen '' bu kadar da olmaz ki canım '' dedirtiyo insana bu resimler :1rolleyes: