- Konu Sahibi aysecikcik
-
nasıl çantalar canım?
ben çok beğendim bu çantaları yaaa. bir dünya makyaj malzemesi var evde. orda burada sürünüyorlar garipler belli bir yerleri yok.
canım...peki bu çantaya bırakınca en altta kalan malzemeleri almak zor olmuyor mu...tekrar karışmıyor mu sonra......
canım onun içinde en altında küçük küçük bölümnler var oraya rujlarımı parlatıcılarıımı ojelerimi ve apilatörlerimi koyu yorum.sonra iki tanede acılan bölümler var en üsten fondetenim pudram allığım farlarım falan var.alt bölümde ise göz kalemlerim rimellerim falan var yani acınca hepsi ayrı ayrı bölümlerde oluyor ve hiiç karışmıyor canımŞeniz
bende çatal kaşık kutusu varya onu kullanıyorum hem toplu hemde hoş duruyor buda bir fikir olabilir size yerimseniben
valla canım benim bunların içinde oldugu halde pek düzenli oldugu söylenemez, baksana çekmeceli kutuda her şey fırlamış kenarlardan :dance:
cok güzel bir konu olmus, bende hala düzen bulmus degilim
bu kutular cok güzelde icine koyunca yine daginik olmuyormu, alti üste gelmiyormu, en alta kacanlari nasil ayirtediyorsunuz, ben böyle hepsi ayri ayri görülen sekilde düzenli simetrili olsun istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?