Göz altlarına ilk önce koyu renkli bir corrector uygulamalısın. Bunun için ben şuan mac prolongwear nw25 rengini kullanıyorum mesela. Sonra üstüne en açık renkli kapatıcıyı sürüp eşitliyorum rengi. Ama başka alternatif correctorlar da var tabi. Teninden 2-3 ton koyulu bir kapatıcıyı corrector olarak kullanabilirsin ama kapatıcılığı iyi olmalı. Benefitin erase paste correctorı da güzeldir.
Aydınlık bir görünüm icin sana 2 tane ürün tavsiye edicem. 1.si Mac face and body fondöten. Fondöten dediğime bakma asla fondöten gibi değil su bazlı ve bb kremden bile hafif yapıda. Cildi ısıl ısıl saglıklı gösteriyor. Aydınlatıcı olarak(elmacık kemikllerine süreceksin) uygun fiyatlı istersen the balm mary lou luminizer, ama parası önemli değil ben tenimle bir bütünmüş gibi durmasını istiyorum dersen benefit watt's up aydınlatıcı derim
3.olarak kesinlikle kapatıcını ve fondötenini elinle sürmemelisin ve kendine bi fondöten süngeri almalısın. Çünkü en doğal ve ıslak bitişi o veriyor. Ben marka olarak 3tane sünger denedim. En cok memnun kaldığım ise beauty blender oldu.
Kirpiklerim düz demişsin, rimel sürmeden önce o zaman kirpik kıvırısıcıyla halledebilirsin o durumu
birde kirpiklerini kıvırmaya yönelik rimeller kullanırsan tadındsn yenmez.. Sana önerim diorshow ionic over curl maskara .
Allık olarak benim favorim the balm frat boy:) buğday tenliyim. Ama hot mama da cok güzel.
Sanırım simdilik bunlarla başlayabilirsin.
Bide makyaj vlogları oluyor youtube'da. Mesela ünlü makyaj youtuberlarını izleyip kendini geliştirebilirsin.