Makyaj Ürünleri makyaj için yardım bayanlar lütfen

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

amelieeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
34
9
Bayanlar merhaba ben 20 yaşındayım birazda kilolu bir bayanım duyduğum bazı kırıcı sözlerden dolayı yaza kadar kilo verip artık makyaj yapmaya başlamak istiyorum.Makyaj konusunda sıfırım.Sadece eyeliner çekebiliyorum.Bazı sorularım var aslında birçok tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Kendimden bahsederek baslamak istiyorum öncelikle.Makyaj yapmayı sevmiyorum beceremediğimden dolayı tabiki :) Kirpiklerim çok uzun ama çok düz olduğundan dolayı yorgun bakışlara sahibim.Bunun için kirpik perması yaptırmak istiyorum.
1)Gözaltlarım değilde göz kapaklarım biraz koyu renk bunu hangi malzemelerle eşitleyebilirim?
2)Ciltte doğallıktan ve sağlıkla ışıldayan,canlı ve kaliteli görünümlü makyajdan/ciltten yanayım fakat bunun için hangi malzemeleri kullanacağımı bilmiyorum.Yağlı cilde sahibim.Mesela CC kremleri çok övüyolar ama ben daha CC krem mantığını kavrayamadan DD kremler çıktı hangisi benim isteğime daha net cevap verir? Hangi markayı önerirsiniz?
3)Fondotenden hiç hoşlanmıyorum.Cildimde yara-bere,kapatmayı gerektiricek bir şey yok.Özel günlere yakın sivilcelenme yaşıyorum sadece.Zaten sivilceleri fondoten pudrayla kapatma hatasına düşülmemesi gerektiğinin farkındayım.Yanaklarımdaki gözeneklerim biraz geniş pudra olarak ne önerirsiniz?
4)Ve en önemlisi allık açık buğday tenliyim allık olarak önerilerinize açığım.
Çok uzun oldu farkındayım ama bi heyecanla yazasım geldi umarım sıkmamışımdır.Kısa cevaplar bile verseniz bana kafi.Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için :))

Maddi durumunuzu bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim zamanl en ideal ürünleri sen bulacaksın. Bir gün sephora veya boyner gibi birçok markanın satıldığı yerlere git derdini anlat. Sana ürün satabilmek için her sorunu yüzende uygulayarak cevaplayacaklar. Beğenirsen o ürünlerden alırsın beğenmezsen başka bir tanesine gidersin. Ya da yeteri kadar bilgi sahibi olunca daha ucuz alternatiflerden seçebilirsin.

Bir ilk taş olarak ben Benefit cosmetic ürünlerini tavsiye ederim özellikle cilde güzel parlaklık veren aydınlatıcıları var.

Bir de her işe yarayan, benim 2010 dan beri kullan kullan bitirdmediğim Bobbie Brown 'un 5 renkli allık paleti.

Ama dediğim gibi git öyle mağazalara, kurl deneme koltığuna, her merak ettiğini de sormaktan çekinme.

Ayy çok teşekkür ederim çok sağolun :*

Göz altlarına ilk önce koyu renkli bir corrector uygulamalısın. Bunun için ben şuan mac prolongwear nw25 rengini kullanıyorum mesela. Sonra üstüne en açık renkli kapatıcıyı sürüp eşitliyorum rengi. Ama başka alternatif correctorlar da var tabi. Teninden 2-3 ton koyulu bir kapatıcıyı corrector olarak kullanabilirsin ama kapatıcılığı iyi olmalı. Benefitin erase paste correctorı da güzeldir.
Aydınlık bir görünüm icin sana 2 tane ürün tavsiye edicem. 1.si Mac face and body fondöten. Fondöten dediğime bakma asla fondöten gibi değil su bazlı ve bb kremden bile hafif yapıda. Cildi ısıl ısıl saglıklı gösteriyor. Aydınlatıcı olarak(elmacık kemikllerine süreceksin) uygun fiyatlı istersen the balm mary lou luminizer, ama parası önemli değil ben tenimle bir bütünmüş gibi durmasını istiyorum dersen benefit watt's up aydınlatıcı derim
3.olarak kesinlikle kapatıcını ve fondötenini elinle sürmemelisin ve kendine bi fondöten süngeri almalısın. Çünkü en doğal ve ıslak bitişi o veriyor. Ben marka olarak 3tane sünger denedim. En cok memnun kaldığım ise beauty blender oldu.
Kirpiklerim düz demişsin, rimel sürmeden önce o zaman kirpik kıvırısıcıyla halledebilirsin o durumu birde kirpiklerini kıvırmaya yönelik rimeller kullanırsan tadındsn yenmez.. Sana önerim diorshow ionic over curl maskara .
Allık olarak benim favorim the balm frat boy:) buğday tenliyim. Ama hot mama da cok güzel.
Sanırım simdilik bunlarla başlayabilirsin.
Bide makyaj vlogları oluyor youtube'da. Mesela ünlü makyaj youtuberlarını izleyip kendini geliştirebilirsin.

ya ne kadar guzel yazmissiniz hic usenmeden cok tesekkur ederim dediklerinizin hepsini not aldim hafta ici bir aksilik olmazsa gidip denemeyi dusunuyorum cok tesekkur ederim :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…