- Konu Sahibi esraylmz03
Kızlar bu konuda yardım isteyeceğim makyaj yaparken hangisini önce hangisini sonra yapıyorsunuz sıra sıra anlatır mısın kullandığınız markaları da yazarsanız sevinirim çok teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makyaj bazı ne işe yarıyor meselaOnce makyaj bazi, ardindan farmasi bb krem (sorunlu cildim yok bb yetiyor) sonra wetnwild pudra. Ardindan goz kapagima wetnwild tekli fari var cildimle uyumlu onu, golden rose siyah gozkalemi,sonra essence rimel (pembe olani), allik olarak da the balm hot mama, en son ruju suruyorum kiyafetime uygun olarak.
Cildini puruzsuzlestirir ve makyaj kaliciligini arttrirMakyaj bazı ne işe yarıyor mesela
Aynen yaw ben de eyeliner cekenlere icimden kiro demeyw basladim. Cekmiyorum ben de artik.Günlük makyajda,
Nemlendirici komple, cc krem komple, kapatıcı göz çevresine, yanaklara allık, rimel, ruj ve finish.
özel günde de aynısını yapıyorum ekstra eyeliner. Ama artık eyeliner gözüme kıro görünmeye başladı sanki
Bana göre makyajın olmazsa olmazı cildi nemlendirmek. Evet. Makyaj bazı bu konuda iyi fakat ben özel gün olmadığı sürece makyaj bazı kullanmıyorum. Clinique’in moisture surge nemlendiricisini kullanıyorum. Yani aslında zaten sabah yüzümü yıkadıktan sonra ve akşam yatmadan önce yüzümü yıkadıktan sonra kullanıyorum zaten. Gerçekten muhteşem bir nemlendirici. 72 saat nemlendirme vaat ediyor. Bebek gibi. Baz olarak benefit in turkuaz bazını kullanıyorum özel günlerde.Kızlar bu konuda yardım isteyeceğim makyaj yaparken hangisini önce hangisini sonra yapıyorsunuz sıra sıra anlatır mısın kullandığınız markaları da yazarsanız sevinirim çok teşekkürler