Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Avon göz farlarım Avon göz kalemlerim Cecile göz kalemim Avon ve max factor rujlarım, Avon fondötenim Avon allığım Cecile iris parfümüm Nivea çilekli dudak besleyicim Avon farım Max factor kapatıcım Flormar tırnak besleyicim ve ojelerim
The Body Shop Allık, Allık fırçası Herhangi 3 ton ruj (genelde Deborah şeftali, Estee LAuder Pembe tonları ve Lorealin Bordosu) Sebamed dudak nemlendiricisi Carmina Siyah göz kalemi ayna :)) :))
valla bende pek bişe yok ama everdayler gelince muhtemelen hep onlar olcak öncelikle siyah kalemi çok seviyorum onsuz sokağa bile çıkmıorum bide rimel günlük kullanabileceğim allığım yok ama alacam bakalım:sonra cecile köpük fondtenim oluyo acil durumlar için ...sonra avonun allık fırçası var biten avon allığımı sürüodum ...bide göz aydınlatıcısı olark kullandığım beyaz farım bukadacıkkkkk arkadaşlar she nin allığını kullanan var mı hiç denemedim ama bi topikte çok övmüşler sizce nasıldır?hım unutmuşum bide pembe dudak koruyucum var çok güzel sanırım nıvea nındı işte bukadar kaydirigubbakcemile3mirmirmirmir