- Konu Sahibi geceyagmuru
Kızlar makrofaj aşısı yaptıranlar var mı? Varsa yararını gören ne gibi faydaları oluyor. Nasipse yarın yaptıracağım cuma günü de Transferim olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba nerede yaptırdınız,Kızlar makrofaj aşısı yaptıranlar var mı? Varsa yararını gören ne gibi faydaları oluyor. Nasipse yarın yaptıracağım cuma günü de Transferim olacak
Merhaba İzmir’de Tavmergen klinik doktorum tavsiye etti 10 dakikalık 1 işlem işlemden sonra benim biraz canım yandı oda basınçtan dolayıymış doktorum öyle söyledi. Yarım saat yattımMerhaba nerede yaptırdınız,
Çok uzun sürüyor mu, tüm gün yatmak mı gerekiyor, biraz bilgi verebilir misiniz
Ben de bugün yaptıracağım, çok heyecanlıyımMerhaba İzmir’de Tavmergen klinik doktorum tavsiye etti 10 dakikalık 1 işlem işlemden sonra benim biraz canım yandı oda basınçtan dolayıymış doktorum öyle söyledi. Yarım saat yattım
Transferiniz yarın o zaman?Ben de bugün yaptıracağım, çok heyecanlıyım
Makrofajdan çıktım şükürler olsun. Yarın da transfer nasipse inşallah dua edelim birbirimizeTransferiniz yarın o zaman?
Nasıl geçti aşı sonrası? Ağrınız var mıydıMakrofajdan çıktım şükürler olsun. Yarın da transfer nasipse inşallah dua edelim birbirimize
Rahat geçti şükür. Zaman zaman hafif bir ağrı giriyor ama kısa sürüyor.Nasıl geçti aşı sonrası? Ağrınız var mıydı
Bu aşıyı bende bidaha gidersem tedaviye soracağım Dr uma..Rahat geçti şükür. Zaman zaman hafif bir ağrı giriyor ama kısa sürüyor.
Ben mahvolmuştum sizin adınıza sevindimRahat geçti şükür. Zaman zaman hafif bir ağrı giriyor ama kısa sürüyor.
Teşekkür ederim. Olumlu sonuçlar alırız inşallahBen mahvolmuştum sizin adınıza sevindim
Amiiin inşallahTeşekkür ederim. Olumlu sonuçlar alırız inşallah
Merhaba, test yaptırdınız mı, sonucunuzu merak ettim. İyi haberler vardır inşallahAmiiin inşallah
Merhaba canım negatif maalesef sizde durumlar nedirMerhaba, test yaptırdınız mı, sonucunuzu merak ettim. İyi haberler vardır inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Merhaba canım negatif maalesef sizde durumlar nedir
Amin canım amin Allah büyükHakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Ben nasipse çarşamba günü kan testi vereceğim.
Aşıyı nasıl yaptılar anlatır musun benimde yarın yapılacak?Kızlar makrofaj aşısı yaptıranlar var mı? Varsa yararını gören ne gibi faydaları oluyor. Nasipse yarın yaptıracağım cuma günü de Transferim olacak
Bende yarın yaptıracağımBen de bugün yaptıracağım, çok heyecanlıyım
Merhaba hayır hiç lekelenmem olmadı ama makrofaj aşısı bende çok ağrı yapmıştı ağrı kesici iğne vuruldum öyle geçmiştiMerhaba, makrofaj oldum saat 5 buçukta hastaneden çıktım.
Şimdi leke şeklinde kanama var sizde de oldu mu?