Makineye sütyen teli kaçtı yardım

Atesliejderha

Gel artık..
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
255
225
103
Arkadaşlar bugün çamaşır makinesini çalıştırdığımda takır takır sesler geldi cama çarpan bir sütyen teli olduğunu farkettim.
Çamaşır yıkandıktan sonra aradım taradım makinede yok.
Elimle döndürdüm iç kısmını ses falan da gelmiyor.
Noldu bu tele anlamadım ya.
Şimdi tamirci çağırsam mı yoksa beklesem mi napsam bilemedim.
Başına böyle birşey gelen var mı? Yardımlarınızı bekliyorum :(

Çamaşır makinesinin altındaki kapaktan çıkıyor o, bizim başımıza da geldi birkaç kere.
Sağ alttaki kapağı diyorsun sanırım. Evet orayı açtım hatta biraz su aktı ama hiçbirşey çıkmadı.
Acaba sonraki yıkamalarda oraya gelebilir mi daha gelmemiştir belki.
Ay beynim yandı yemin ediyorum :D

Sağ alttaki kapağı diyorsun sanırım. Evet orayı açtım hatta biraz su aktı ama hiçbirşey çıkmadı.
Acaba sonraki yıkamalarda oraya gelebilir mi daha gelmemiştir belki.
Ay beynim yandı yemin ediyorum :KK70:

Hay Allah, benim de bilgim bu kadardı : p Lisede dedemin makinesine kaçmış benimki de, tamirci elinde balenle ortaya çıkınca utanmıştım. Bence çalıştırmayın tekrar, zarar vermesin bir de. Müşteri hizmetlerini arasanız, bilgi vermezler mi?

Hay Allah, benim de bilgim bu kadardı : p Lisede dedemin makinesine kaçmış benimki de, tamirci elinde balenle ortaya çıkınca utanmıştım. Bence çalıştırmayın tekrar, zarar vermesin bir de. Müşteri hizmetlerini arasanız, bilgi vermezler mi?
Evet en son çare arıycam zaten :(
Teşekkür ederim :KK5:

Arkadaşlar bugün çamaşır makinesini çalıştırdığımda takır takır sesler geldi cama çarpan bir sütyen teli olduğunu farkettim.
Çamaşır yıkandıktan sonra aradım taradım makinede yok.
Elimle döndürdüm iç kısmını ses falan da gelmiyor.
Noldu bu tele anlamadım ya.
Şimdi tamirci çağırsam mı yoksa beklesem mi napsam bilemedim.
Başına böyle birşey gelen var mı? Yardımlarınızı bekliyorum :KK43:
Makinenin alt kısmına kaçmıştır oradan çıkar,tamirciye gerek yok aslında bizde de bira 5-10 kuruş gibi birşey kaçmıştı bide minik çorap :) oradan çıktı.

Gecmis olsun, yetkili servis olmasa bile (daha pahaliya geliyorlar) mutlaka tamirci cagirin. Uzun yillar once basima gelmisti. Bu sekilde makineyi tekrar calistirmaniz makineye zarar verebileceginden, sizin icin cooook daha pahaliya mal olabilir.

Gecmis olsun, yetkili servis olmasa bile (daha pahaliya geliyorlar) mutlaka tamirci cagirin. Uzun yillar once basima gelmisti. Bu sekilde makineyi tekrar calistirmaniz makineye zarar verebileceginden, sizin icin cooook daha pahaliya mal olabilir.
Teşekkür ederim :/ Evet ben de bunun olacağından korktuğum için napıcağımı bilemedim :s

:KK70::KK70:
Bu konuyla ilgili anım var
komsunun bu sebebten makinesi bozulmuş
tamirci teli çıkarmış neyse
hepimiz oturuyoruz kadının eşi geldi makineyi sordu.
düzeldi sorun yok dedi.
çocuguda herkesin içinde sütyen teli kaçmış baba dedi.
kimseden tık yok :KK70:

Alt kısımdan çıkacağını sanmam. Şekilden dolayı oraya ulaşamaz .benimde başıma gelmişti ışık tutup kazan tarafından çıkardılar. Bir keresinde ise makineyi götürüp kazanı sökmüşlerdi

Ay nemı de basıma geldi.3 ay falan oldu galıba.makine çalısıyor ses gelıyor hareket edıyor dedım eyvah bozuldu çektim fişi aradım servısı geldıler.bı boşalttılar ki telmiş.ben bir rezil oldum bıde bosu bosuna 50 tl verdım adam hiçbişe yapmadıç.kendı kazdığım cukura düştüm:KK70:

Sırf bu yüzden elimde yıkıyorum ben bazen :KK53: defalarca basıma geldi bazen kendimiz çıkardık bazen de tamirci gelmeden olmadı , başıma bela ,yastık kılıfı yıkama topu vs işime yaramadı ordan da bir şekilde kurtuluyorlar , bence en temizi göremiyorsanız tamirci çağırın.

Aneyy bune kız herkes bu sütyen telinden ne çekmiş :KK48:

Back
X