makinede esarp yikamak

gulçehre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
448
1
96
42
İstanbul
arkadaslar
sizce esarplarimn hepsini makineye atsam, elde yikama ayarinda esarp sampuani kullanarak
ve icçinede renkleri birbirine karistirmayan mendillerden koysam

esarplarim bozulur mu?

canım ben hepsını 30 dereceye bırden atıyorum bı sorun olmuyo :)

canim bisey sorucam

1. ipek esarplarla satenleri birlikte atsam ipeklerim zarar görür mü?
2. renk koruyucu mendil kullanayim mi?
3. acik renk koyu renk fark eder mi?

tesekkür ederimmmmmm

Son düzenleme:
şekerim düşük ayarda yıkarsan hiçbi problem olmaz ben hep yıkıyorum bi zararının görmedim ki senn dediğin gibi mendil falanda koymuyorum direk yıkıyorum.

kızlar boya verirlerse n'olacak. ben de genelde Twill eşarp kullanıyorum bozulmasın makine de. Ama elde yıkayınca da temiz kokmuyor sankimakine de yıkansa miss gibi kokar :)

bende hepsini makineye atıyorum hiç bir sorun olmadı şimdiye kadar yanlız yumşatıcı koyma eşarp başında durmuyor

bende makineye atıyorum elde yıkama yerine
zaten eşarplarımı ilk aldığım elimde yıkarım boya verip vermediğini anlarım vermediğini bildiğim için gayet rahatım bozulmada olmuyo
ayrıca ben deterjan bölümünede biraz vernel koyuyorum kokusu daha kalıcı oluyo

eşarpları elde yıkayın ben kayınvalideminkileri öyle yıkarım.Yumoşlarım bide ama önce elde kalıp sabunla ılık suyla yıkarım yumoşa daldırıp çıkarırım silkeler nemli kalana kadar bekletir ütülerim tabii ipek olan eşarp bunlar.Ucuz sentetiklerin bazılarını makineye atarım renk vermediğine emin olduklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…