Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bu fondöteni kullanan duyan varmı aranızda? hiç duymayanlar youtube tan bakabilirsiniz. bana çok etkileyici geldi ama türkiye de var mı bilmiyorum ki?
Arkadaşlar bu fondöteni kullanan duyan varmı aranızda? hiç duymayanlar youtube tan bakabilirsiniz. bana çok etkileyici geldi ama türkiye de var mı bilmiyorum ki?
merhaba ben burda yeniyim bi arkadışm bun föndteni kullandı çok guzel gorunuyor ama sonrası feleket bence... bu arad konuyu nerden açabilioruz bilmiyorumda yardımcı olurmusunuzz..:18::18:
merhaba ben burda yeniyim bi arkadışm bun föndteni kullandı çok guzel gorunuyor ama sonrası feleket bence... bu arad konuyu nerden açabilioruz bilmiyorumda yardımcı olurmusunuzz..:18::18:
sephoradan alabilirsin. benim en favori fondotenimdir. kapatıcılıgı harika. sadece ürünün kutusumu diyeyim artik iyi değil fondoten hep tasıyor kapaga duzgun koysam bile 😞