Makattan Kan Gelmesi !!!

KivircikBirUye

Catwoman
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-307
Puanlar
48
Lutfen acil cevap verin !! Daha 20 yasindayim ve dun buyuk abdestimi yaptiktan sonra kan geldi . Diskida bisey yoktu . Sadece makattan geliyodu . Bu gun yine tuvalete gittim yine ayni sey oldu . Kanin sadece ıkınınca geldigini farkettim . Lutfen cevap bekliyorum cok korkuyorum kanser miyim yoksa ????

kabızmısın?
bol bol su iç günde 3 litre falan kuru yaş farketmez kayısı ye biraz, hareketsiz kalma geçer 1 haftaya geçemesse doktora git buyuk tuvaletin olmasa bilesabahları mutlaka tuvalete gir bekle kabız yapacak seylerden uzak dur bir süre kola çay kahveyi çok tuketme

Canim korkma benim kuzenimde öyle kanser falanda degil baska bi hastalik tedavisi var korkma kötü bi hastalik falanda degil yani suan hastaligin adini bilmiyorum bi doktora gitmeni tavsiye ederim sadice bildigim 2 ayda bir hastaneye gidip serumdan ilac verdikleri yurtdisinda kendisi ama bu aralar türkiyeye tedaviye gelcek

çatlaktir büyük ihtimal.korkmayın hemen.
benden geleni görseniz bayilirdiniz heralde.klozet kan doluyor.
genel cerrahi bölümüne gidip muayene olun.bol su için.
kabiz olmamaya çalışın.baharatlı ve katı gidalardan uzak durun bir müddet.
geçmiş olsun..

Aslinda bol su da iciyorum . Bu durum olmadan 3 4 gun once 2 durum cigkofte yemistim ondan olabilir mi aradan da baya gecti aslinda . Bu durumun oldugu gun biber dolmasi yedim dondurma yedim baskada bisey yemedim . Cok dar pantolon da giyiyorum ondan olabilir mi .

Kabız olmamaya ozen gösterin kronik kabızlık çekiyorsanız bunun şimdiye kadar olması gerekirdi zaten çoğu insandan olur bendede okur arada korkulacak birşey değil taze kan büyük ihtimal çatlak yapıyor kabızlık o yüzden kaniyot

Bide ilk kanin geldigi gun kabiz da degildim aslinda o yuzden sasirdim biraz .

Sıvı şeyleri mutlaka yemek listene ekle yapamıyorsan kayısı ye o da olmazsa zeytin yağı iç birer tatlı kaşığı hergün

birden olmamıştır zaten.ama bişey tetiklemistir.
bende de uzun süren bir kabızlık sonucu oluştu.öyle kanadı mi bir iki damlada değil.çok fena olur.
önerileri dikkate alın ve en yakın zamanda bir doktora gidin.içiniz rahat eder.
daha iyi bilgilendirir krem felan da yazar.
geçmiş olsun tekrardan:)

Cok tsk ederim hepinize yardimlariniz icin
Cok ilginc yorumlari okudum kimse doktora git dememis. Gecmis olsun oncelikle. Ayni sikayetleri bende yasadim ulseratif kolit oldugumu ogrendim. Bence hemen gastroentroloji doktoruna gidin iciniz rahat olsun..

Merhaba kanama dışında kaşıntı veya yanma varsa basur olabilir acılı ve baharatlı yiycekler tüketmemeye çalışın, bir kontrol edin. Bağırsak iltihabı da olabilir kanama yapıyor diye biliyorum ciddi bir şey olmadığını umuyorum geçmiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…