- 19 Eylül 2013
- 242
- 75
- 34
-
- Konu Sahibi Nazliiiiii
Çok geçmiş olsun umarım benim de iç hemoroid cikarÖncelikle geçmiş olsun,inşallah kolonoskopi,endoskopi vs yaptıran herkesin sonucu güzel çıkar.Ben bir ay önce her ikisini de oldum.Dışkıda kan görmemle başladı,baya gözümle gördüm,gaitada gizli kan testi de pozitif olunca,üzerine geçmeyen ishal (yaklaşık 4 ay),sonucu kötü çıkacak çünkü tüm belirtilere sahibim diye düşünerek girdim kolonoskopiye.Çok ama çok zor bir süreç oldu,şükürler olsun ibs, iç hemoraid,anal fissür gibi çözümü olan şeyler çıktı.İyiki yaptırmışım suan içim cok rahat 5 yıl tekrar yaptırmaya gerek yok,belirtileri olan herkes kolonoskopi mutlaka yaptırsın.Güzel sonuclar almanız dileğiyle.
İnşallah öyle bir şey çıkar,güzel haberlerinizi bekliyoruz tetkiklerden sonraÇok geçmiş olsun umarım benim de iç hemoroid cikar
Çarşamba günü yazarım buraya mauyeneden sonraİnşallah öyle bir şey çıkar,güzel haberlerinizi bekliyoruz tetkiklerden sonra
Endoskopi için randevu mu alınıyorValla kanama için doktor dedi sırtını bana dönerek yat uzan pantolonu indir ilk başta çatlak var mı yok mu onun için parmak ile muayene ediliyor . Sonra da hemoroid yada basur mu var diye de birşey daha sokuyorlar. Endoskopi için de uyutuyorlar
Evet ben randevu almak zorunda kaldımEndoskopi için randevu mu alınıyor
NedenEvet ben randevu almak zorunda kaldım
Benim oturduğum ilçede hastane o kadar gelişik değil bu yüzden merkeze randevu açtı sevk verdi doktor o da Çarşamba günü buldu zar zor
Normalde almak zorunlu değil yani direk mi yapıyorlarBenim oturduğum ilçede hastane o kadar gelişik değil bu yüzden merkeze randevu açtı sevk verdi doktor o da Çarşamba günü buldu zar zor
Özel hastane hemen yapıyor devlet randevu veriyor,ramdevusuz endoskopi yapmıyorlar zaten ac olmanız falan lazım vs.Normalde almak zorunlu değil yani direk mi yapıyorlar
Evet 12 den sonra hiçbir şey yiyip içmeyeceksin . Öyle denildi bana yoksa endoskopi yapmayacaklar birdahaki sefere kalacakÖzel hastane hemen yapıyor devlet randevu veriyor,ramdevusuz endoskopi yapmıyorlar zaten ac olmanız falan lazım vs.
Teyzemde bağırsak yarası çıkmıştı, yıllardır ilaç kullanıyor suanda iyi, sakın geç kalmayın...Merhaba hanımlar bugün size derdimi anlatacağım. Benim 2 3 ay öncesinde makattan kan geldi. Sonra ben genel cerraha gittim dedi ki alttan muayene yapacağız. Bende çekindim dedim ki yapmayacağım. Sonra bu hafta tekrar geldi ama çok fazla ağrı sancı oldu ara ara geliyordu 2 3 ay içerisinde ama son bir haftadır her gün geliyor ve çok kötü sancı yapıyor. Bende dayanamadım gittim hasteneye. Ama malesef genel cerrahın ameliyat gününe denk geldi bende dahiliyeye gittim. Gizli kan testi pozitif çıktı orda ertesi gün tekrar gittim hasteneye genel cerrah muayene etti dedi ki çatlak yada hemoroid yok bunun altında başka birşey yatıyor endoskopi yapılacak. Çarşamba günü yapıcam. Sizce korkmalı mıyım lütfen yani böyle bir durum yaşayan var mı
Bağırsak yarası kötü mü ki?Teyzemde bağırsak yarası çıkmıştı, yıllardır ilaç kullanıyor suanda iyi, sakın geç kalmayın...
Eğer gec kalınırsa kötü, teyzem yıllarca karnım ağrıyor derdi , hiçbir doktor düzgün teşhis koyamadı, en son devlet hastahanesine gitti oradaki bir doktor teşhis koydu, teyzem baya kötü durumdaydı, uzun süredir kan kaçağı varmış ama hiç anlamamış, yara baya fazlaydı, ilaç tedavileri ile durdurdular biraz , suanda hala ilaç kullanıyor, makatından sıkılarak kullanılan değişik bir ilaç, ama bay baya toparladı eskiye göre, bir de en büyük nedeni ise stres ve kötü beslenme ...Bağırsak yarası kötü mü ki?
Benim yine büyük abdestimde kanama oldu peçeteye geldi ve şuan değişik bir ağrı var ve geçer diye doktora gitmek istemiyorumEvet 12 den sonra hiçbir şey yiyip içmeyeceksin . Öyle denildi bana yoksa endoskopi yapmayacaklar birdahaki sefere kalacak
Kizzz nazliiiBenim yine büyük abdestimde kanama oldu peçeteye geldi ve şuan değişik bir ağrı var ve geçer diye doktora gitmek istemiyorum
çok gecmiş olsun inşallah sonuclariniz guzel çikarBağırsak yarası kötü mü ki?
KizBenim yine büyük abdestimde kanama oldu peçeteye geldi ve şuan değişik bir ağrı var ve geçer diye doktora gitmek istemiyorum
Merhaba endoskopi ne zaman olucaksinizBağırsak yarası kötü mü ki?
Nazlı oldun mu sonuç nedirBağırsak yarası kötü mü ki?