Makattan kan geliyor

Kolonoskopi sonrası tanı konur zannımca. İç hemoroid vs de olabilir; kendinizi korkutmayın. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Umarım yani birşey çıkmaz çünkü ben eşime kavuşma umuduyla bekliyorum birde kötü birşey çıksa çok üzülürüm yıkılırım. 6 yıldır beraberiz yeni evlendik 1 yıl oldu evlenir evlenemez askere gitti son 2 ay 24 gün kaldı. Onu bekliyorum

İçeride yara vs olabilir kolonoskopide belli olur, kötü birşey değildir inşaAllah kötüyü düşünmeyin geçmiş olsun

Yok kanama 2 3 ay önce oldu o zamanlar geldi ama gitmedim muayene etmeye çekindim. Sonra durdum bekledim arada bir geliyordu sonrasında 3 haftada bir azar azar sonra bir haftadır çok gelmeye başladı çok sancı yapıyor

Araya girmiş gibi oldum gis kanama nedir acaba? Dedemde bir kaç aydır ayda 1 oluyor aşırı kanama. İlkinde kan verilmişti çok kan kaybı olduğu için. İkincide 8 çıkmış değeri 7 olsa kan verilecekti falan. Endoskopi ve kolonoskopi yapılmıştı bir şey yok dediler. Kağıtta hemoroid vs yazıyordu ama tedavi uygulanmadı

Allah korktuğunuzu yaşatmasın. Güzel haberlerle gelin.

İnşallah teşekkür ederim
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, korkmayın, çevremde birçok kişiden kanama olayını duyuyorum, genelde gizli hemoroit oluyor, özellikle uzun süren kabızlık yüzünden tahriş olup kanama yapabiliyor. Bende de hemoroit var yeni farkına vardım, arada bir öyle bir ağrım oluyor ki, 10 saniye boyunca kilitlenip kalıyorum, o derece yani, yıllardır ara ara o ağrıyı yaşıyorum, meğer hemoroit yüzündenmiş. Siz de içinizi ferah tutun, basit bir rahatsızlık çıkar diye umuyorum, sağlıklı günleriniz olsun

Endoskopi degil de kolonoskopi demistir heralde ya. Ya da once endoskopi yapip sonra mi kolonoskopi dusundu bilemedim, gecmis olsun
Endoskopi genel adı aslında. Mide için halk arasında endoskopi deniyor. Mide için yapılan gastrokobi gibi birseydi. Bağırsak için olan kolonoskopi. Endoskopi de genel ad diye biliyorum ben

Endoskopi genel adı aslında. Mide için halk arasında endoskopi deniyor. Mide için yapılan gastrokobi gibi birseydi. Bağırsak için olan kolonoskopi. Endoskopi de genel ad diye biliyorum ben
Eh iste ben de halktan biri olarak yaygin kullanimi soylemisim. Yine de tsk ederim info icin

Reactions: Gif
Kolit vs de olabilir. En kötüsünü düşünmeyin. Kolit de çok kolay birşey değil ama arkadaşım 20 yıldır yaşıyor. Kanaması oluyor dönem dönem hep. Günlük yaşamanı etkiliyor elbette ama hemen en kötüsünü düşünmeyin demek istedim. Kolonoskopi yapılsın sonuca göre bakarlar.

Çok teşekkür ederim. Sizde geçmiş olsun bu arada. Evet gerçekten ağrısı çok kötü

Umarım kötü çıkmaz.

Umarım kötü çıkmaz.
Umarım. O kadar yaygınlaştı ki insan korkuyor haliyle. Ben de kolonoskopi olacağım. Bende kanama yoktu. Büyük ihtimalle ibs tarzi bişi çıkacak. Son zamanlarda kanama da oldu ama hemoroid olabilir diye önemsemedim. Bugün kadın hastalıklarından bir ay sonrası için testlerim var. O biraz korkuttu. Hatta ben de konu açtım. İnşallah sizin de iyi sonuçlar gelir.

Sık sık kabızlık yaşıyor musunuz?

Arkadaşımda aynı durumu yaşadı zoraki gönderdim acile.Miğde kanaması geçiriyormus.Miğde duvarında kılcal çatlaklar oluşmuş.Endoskopi en kesin tanı.Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…