• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makatta kan

sizde basur mu var acaba? çok tehlikeli bir hastalıkmış. korkuyorum.ameliyat olmak istemiyorum
Ameliyat olmak zorunda değilsin .bende 7 yıldır var ve ameliyat olmadım .babam olmuştu ,tekrarladı, bir daha olmadı .çevremde kim olduysa tekrarladı hastalık .o sebepten hemen ameliyat olmanı önermem .

Hemoroid zimbirtisi cok les bir sey ya, hayattan soguyorsun da ameliyat olmana da gerek yok.. ilaci var, kremi var.. hayat kaliten dusmuyor ama ishal olmayacaksin, kabiz olmayacaksin cok sikintili bir durum..

aekadaşlar emziriyorum sütümü de ekstra olarak sağıyorum 1bucuk ay önceydi,3 gün sağamamıştım mastit oldum griple aynı belirtiler gösterdi. Ateşim çıktı,göğüsüm ağrıdı,genel cerraha gittim göğüslerimde beze vardı mastit (süt birikmesi) antibiyotik kullandım ama yanında hiçbirşey kullanmadan, (yani prebiyotik vs) dr sadece kuru kuru antibiyotık kullandırttı. Tabiki emzirdiğimi söyledim bu antibiyotiğin sakıncasının olmadıgını söyledi kullandım göğüslerim zamanla geçti.
Geçti ama sadece 1 haftalık antibiyotık tedavim sonrasında büyük abdestimi yaparken çook acımaya basladı yanıyor ve kaşınıyordu makatım. Ve gaitam değişik ve sulu parça parça geliyordu afedersınız. Araştırma hastanesinde kan tahlili ve gaita tahlillerime bakıldı birşey çıkmadı. Prebiyotık kullandım (Enterogermina) . Şuanda kabızım.
hatta 10 gündür kanama oluyor.
az önce büyük abdestımı yaparken kan geldi bir iki damla,öyle çok kan gelmedi.
arkadaşlar antibiyotık beni basur hemoroid yapmamıştır değil mi lütfen içimi rahatlatacak seyler söyleyin.

inşallah basit kabızlıktan kanama oluyordur kayısı deniycem
Basur gibi canim yaa ama o bu donemde bigarsak duzenin bozuldugu icin cikmistir bu sorumlar gecince rahatlarsin.

aekadaşlar emziriyorum sütümü de ekstra olarak sağıyorum 1bucuk ay önceydi,3 gün sağamamıştım mastit oldum griple aynı belirtiler gösterdi. Ateşim çıktı,göğüsüm ağrıdı,genel cerraha gittim göğüslerimde beze vardı mastit (süt birikmesi) antibiyotik kullandım ama yanında hiçbirşey kullanmadan, (yani prebiyotik vs) dr sadece kuru kuru antibiyotık kullandırttı. Tabiki emzirdiğimi söyledim bu antibiyotiğin sakıncasının olmadıgını söyledi kullandım göğüslerim zamanla geçti.
Geçti ama sadece 1 haftalık antibiyotık tedavim sonrasında büyük abdestimi yaparken çook acımaya basladı yanıyor ve kaşınıyordu makatım. Ve gaitam değişik ve sulu parça parça geliyordu afedersınız. Araştırma hastanesinde kan tahlili ve gaita tahlillerime bakıldı birşey çıkmadı. Prebiyotık kullandım (Enterogermina) . Şuanda kabızım.
hatta 10 gündür kanama oluyor.
az önce büyük abdestımı yaparken kan geldi bir iki damla,öyle çok kan gelmedi.
arkadaşlar antibiyotık beni basur hemoroid yapmamıştır değil mi lütfen içimi rahatlatacak seyler söyleyin.
https://www.kadinvsaglik.com/
inşallah basit kabızlıktan kanama oluyordur kayısı deniycem

geçmiş olsun :(

Back