- 4 Mart 2014
- 864
- 457
- 323
- Konu Sahibi Perfect0123
-
Araştırma hastanesinde kan tahlili ve gaita tahlillerime bakıldı birşey çıkmadı.
muayene edilmedim malesefmuayne etmediler mi?
çatlak olabilir.
mutlaka muayne olmalısınız.
normal doğum mu yaptınız?Doğumdan sonra aynı sorunu yaşadım 16 ay oldu doğum yapalım ve hala kabızlık yaşıyorum gebelik ve doğum baskı yapmış dedi doktor krem verdi 1 ay kullan geçmese ameliyat dedi 3 ay kullandım korkudan gidemedim kanama geçti şükür ama kabızlık devam ediyor
Sezaryenn
normal doğum mu yaptınız?
bağırsak florasını bozuyor antibiyotikler.Antibiyotik neden böyle birşey yapsın ki. Bende de oluyor ara ara kanama. Denk gelmiş bence sadece. Malesef hemoroid çok yaygın bir rahatsızlık ve piyango size de vurmuş. Geçmiş olsun.
kayısı yada kabızlığa iyi gelen yiyecekler tüketiyor musunuz? yada tüketiniz mi?Doğumdan sonra aynı sorunu yaşadım 16 ay oldu doğum yapalım ve hala kabızlık yaşıyorum gebelik ve doğum baskı yapmış dedi doktor krem verdi 1 ay kullan geçmese ameliyat dedi 3 ay kullandım korkudan gidemedim kanama geçti şükür ama kabızlık devam ediyor
çok teşekkürlerGeçmiş olsun öncelikle doktora gidin. Ama ayrıca sizde önlem alın mesela 1 tatlı kaşığı zeytinyağı için yada bitkisel çaylar için en azında kabız olmazsınız. Kanamanız da kabız olduğunuz için olmuş olabilir.
bende sezeryan oldumSezaryen
sizin kanamanızın nedeni nedr acabaAntibiyotik neden böyle birşey yapsın ki. Bende de oluyor ara ara kanama. Denk gelmiş bence sadece. Malesef hemoroid çok yaygın bir rahatsızlık ve piyango size de vurmuş. Geçmiş olsun.
muayene edilmedim malesefrandevu aldım bu arada haftaya pazertesi arkadaşlar
Antibiyotik kullanırken kabız olmamissiniz ama. Basur kabız olunca şişer ve kanar. Zorlamadan dolayı. Tabi emin değilim, fikir yürütüyorum sadece.bağırsak florasını bozuyor antibiyotikler.
bağırsaktakı iyi bakterileri öldürüyor
evet ama gaitayı evde yapıp götürene kadar 1 saat geçmişti . halbuki ilk yarım saat ıçinde bakılması gerekıyrmus doğrumuçatlağınız vardır muhtemelen. kan tahlillerine bakılıp birşey çıkmadıysa.
Bende bayadir olan birşey bu. Kabız olmamaya çalışıyorum ama çok ayakta durunca, çömelerek iş yapınca ya da wcde uzun kalinca sisiyor ve kanıyor. Bir de usutmemek gerek.sizin kanamanızın nedeni nedr acaba
antibiyotık kullanırken çok kaşıntım vardı makatta kızarıklıkta olmuştu artık yok o kaşıntı kızarıklıkAntibiyotik kullanırken kabız olmamissiniz ama. Basur kabız olunca şişer ve kanar. Zorlamadan dolayı. Tabi emin değilim, fikir yürütüyorum sadece.
sizde basur mu var acaba? çok tehlikeli bir hastalıkmış. korkuyorum.ameliyat olmak istemiyorumBende bayadir olan birşey bu. Kabız olmamaya çalışıyorum ama çok ayakta durunca, çömelerek iş yapınca ya da wcde uzun kalinca sisiyor ve kanıyor. Bir de usutmemek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?