• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makatta kan

Perfect0123

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
864
457
323
aekadaşlar emziriyorum sütümü de ekstra olarak sağıyorum 1bucuk ay önceydi,3 gün sağamamıştım mastit oldum griple aynı belirtiler gösterdi. Ateşim çıktı,göğüsüm ağrıdı,genel cerraha gittim göğüslerimde beze vardı mastit (süt birikmesi) antibiyotik kullandım ama yanında hiçbirşey kullanmadan, (yani prebiyotik vs) dr sadece kuru kuru antibiyotık kullandırttı. Tabiki emzirdiğimi söyledim bu antibiyotiğin sakıncasının olmadıgını söyledi kullandım göğüslerim zamanla geçti.
Geçti ama sadece 1 haftalık antibiyotık tedavim sonrasında büyük abdestimi yaparken çook acımaya basladı yanıyor ve kaşınıyordu makatım. Ve gaitam değişik ve sulu parça parça geliyordu afedersınız. Araştırma hastanesinde kan tahlili ve gaita tahlillerime bakıldı birşey çıkmadı. Prebiyotık kullandım (Enterogermina) . Şuanda kabızım.
hatta 10 gündür kanama oluyor.
az önce büyük abdestımı yaparken kan geldi bir iki damla,öyle çok kan gelmedi.
arkadaşlar antibiyotık beni basur hemoroid yapmamıştır değil mi lütfen içimi rahatlatacak seyler söyleyin.

inşallah basit kabızlıktan kanama oluyordur kayısı deniycem

Basur başlangıcı oluyor maalesef bende çok baharatlı yediğimde olurdu şükür bir süredir olmuyor

Doğumdan sonra aynı sorunu yaşadım 16 ay oldu doğum yapalım ve hala kabızlık yaşıyorum gebelik ve doğum baskı yapmış dedi doktor krem verdi 1 ay kullan geçmese ameliyat dedi 3 ay kullandım korkudan gidemedim kanama geçti şükür ama kabızlık devam ediyor

Antibiyotik neden böyle birşey yapsın ki. Bende de oluyor ara ara kanama. Denk gelmiş bence sadece. Malesef hemoroid çok yaygın bir rahatsızlık ve piyango size de vurmuş. Geçmiş olsun.

n
Doğumdan sonra aynı sorunu yaşadım 16 ay oldu doğum yapalım ve hala kabızlık yaşıyorum gebelik ve doğum baskı yapmış dedi doktor krem verdi 1 ay kullan geçmese ameliyat dedi 3 ay kullandım korkudan gidemedim kanama geçti şükür ama kabızlık devam ediyor
normal doğum mu yaptınız?

Geçmiş olsun öncelikle doktora gidin. Ama ayrıca sizde önlem alın mesela 1 tatlı kaşığı zeytinyağı için yada bitkisel çaylar için en azında kabız olmazsınız. Kanamanız da kabız olduğunuz için olmuş olabilir.

kayısı yada kabızlığa iyi gelen yiyecekler tüketiyor musunuz? yada tüketiniz mi?

Back