Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profilinizde hemşire yazıyor mesleğinize göre ayırmak istemem ama bence en son bir sağlıkçı sormalıydı bu soruyu ? Çünkü doktor eldiveni,anestol krem ,temizleme solüsyonları vs hepsi bu meslek grubunda : ) Acısız kremleri bizden daha iyi bilirsiniz.Bol pudra sonra eldivenle alabilirsiniz.
ya arkadaş başka bişey sormuş. Bende bu sorun var başkalarındada varmı diye. Ayrıca bunu herkesle paylaşmayabilir burda sorması çok normal. Bende de var bu sorun hemde çok fazla. Bende sadece bende mi var diye düşünüyordum aslında. Lazere gitmeyede utanıyorum o bölge için.
Pardon arkadaş ne sormuş buyrun bir de sizden dinleyelim : ))
Kimseyi azarladığımız yok ki gereksiz yere bir savunma içindesiniz arkadaşı.Ben şaşırdığımı hemşirelerin hastaların kıl,tüy işlerini hallettiği ile ilgili yazılar okumuştum.Eleştirmek ,hakaret etmek ve yermek gibi bir ima göremedim.Ve cevabınıda kendimce verdim.Benim göremediğim neyi gördünüz acaba merak et
neyi sorduğunu sen görmüyormusun??? bu sorun başkalarında da var mı diye sormuş. Meslekle hiçbir alakası yok bu konunun arkadaş gereken cevabı vermiş sana. Bu arada mesajı yanlışlıkla beğendim daha yeniyim sitede
bu konunun meslekle hiç bi alakası yok çünkü mesleğmden dolayı çok kişiye sonda taktım lavman yaptım doğuma girdim ve makatlarını gördüm ve hiç kimsede tüylenme sorununu görmedm sadece bendemi diye m.edp sordum ve alındığı zmn artıyormu m.ettm sadece
''Morinek '' şişşştt sakin ol ! : )) Yeni olduğun belli.Sen değil siz.Polemik yapmayalım arkadaşım.Çok heyecanlı gördüm seni.Bana cevap vermesine gerek yok ki ! Soru sorarlar cevap yazılır.Ben de sormuşumdur bana da yazılmıştır.Gereksiz heyecan peşindesin.
Not:Beğenmekten vazgeç butonu vardır belki ara bul : )