- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
- Konu Sahibi Amazing family
-
Çok aşırı bir bilgim yok ama kuzenimde böyleydi.Hatta onun başı çıkmış,kendisi çekmişti. Baş parmak kalınlığında ve baya uzun solucana benzer bir canlıymış.Sanırım bağırsaklarda oluşup besleniyormuş bu canlı .Bence burda vakit kaybetmeyip bi acile görünün.
Bence acil bi doktora gir ben kucukken net hatirlamiyorum ama karnım filan sismisti biraz iğrenç olacak ama tuvaletimi yaparken kocaman bi solucan tarzı bişey çıkmıştı olabiliyor yani bayada buyuktu
Cidden bunu sorduruyor bu his çok acayip bir şey ! Garip biliyorum komik de olabilir ama başka başlık düşünemedim o anMakatımda ne var ne ya çantamda ne var videosu gibi
HayırŞuanda regl dönemindemisiniz
Benim de aynı bence ameliyat olmak en iyisiYok iyileşmedi hafifliyor sonra tekrar başlıyor ılık suya oturma krem acı yememek kabız olmamaya çalışmak benim yaptıklarım bir dönem düzeliyor sonra tekrar
Ciddi misin?Çok aşırı bir bilgim yok ama kuzenimde böyleydi.Hatta onun başı çıkmış,kendisi çekmişti. Baş parmak kalınlığında ve baya uzun solucana benzer bir canlıymış.Sanırım bağırsaklarda oluşup besleniyormuş bu canlı .Bence burda vakit kaybetmeyip bi acile görünün.
gece gece ne güldüm ay çok yaşayınAhsjsjs gerçekten ciddi misiniz? Hani ciddi ciddi soruyorsunuz bunu değil mi. Aç bakalım madem, kamerayı daya makata videosunu çek iyice inceleyelim. Çünkü diğer türlü makatınızdaki canlıları tahmin etmek zor buradan. Makatı zorluyor falan demişsiniz goril olmasın o.
Köfte yapıyordum tadına bakmadığım için tutturamıyordum bu sefer bakayım dedim bilmiyorum ki o mu yaptı aklıma o geldi :/Çiğ kıyma yemişsiniz, ne cesaret bilemedim ama ondan parazit kapmış olabilirsiniz.
Onun dışında, bu birkaç gün içinde kabızlık yaşadıysanız oradaki damar ya da sinirler yüzünden böyle bir his olabilir.
Ama paraziti düşünerek hareket edin, ilk fırsatta doktora gidin.
Belki yaşayan vardır diye sormak istedim tepki verenler kadar yardım edenlerde oluyor bu yüzden konu açtım yarın doktora gideceğimYeni mi oldu daha önce ufak tefek kaşıntılar var mıydı? Parazitte olabilir ya da huylanmış da olabilirsiniz. Bi gidin yarın dışkı örneği isteyebilirler şimdiden şartlara bakın internetten hazırlıklı gidin.
Yani burada bunu sormak enteresan olmuş o yüzden tepki almışsınız )
Bu biraz riskli olmaz mı? Hani aynaya doğru ıkınırken .....Bir ayna tutarken ikinmayi denediniz mi. Cidden bir şey varsa o şekilde gorursunuz. Ve kesinlikle tabii doktora gidin yarın.
Seviyenize inemeyeceğim malum sıkıntılıyım.Bk olmasın?
Ay bunlar gerçek mi
İlk defa duyuyorum !
Malesef gerçek.Ciddi misin?
Off işiniz gücünüz gır gır şamata ıkınmak var ıkınmak var ben Doğum yaptık iki kez tecrübeliyim siz düşünmeyin riski felanBu biraz riskli olmaz mı? Hani aynaya doğru ıkınırken .....
Bk olmasın?
Bu biraz riskli olmaz mı? Hani aynaya doğru ıkınırken .....
Off işiniz gücünüz gır gır şamata ıkınmak var ıkınmak var ben Doğum yaptık iki kez tecrübeliyim siz düşünmeyin riski felan
Gülme komşuna gelir başına demişler umarım gelmez sizin başınıza. Gerçi siz komşuya gülene gülmüşsünüz ama bilemeyeceğim Neyse !gece gece ne güldüm ay çok yaşayın
Ne alaka bk demek seviyesizlik mi? :)) İlahi, gevşeyin korkunuz dağılsın diye yazdım, sinir yapacağınız bir şey yok :)Seviyenize inemeyeceğim malum sıkıntılıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?