Makat yırtığı?

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
selam arkadaşlar , ben dun doktora gıttım makatımdan kan geldıgı ıcın doktor muayene ettı (acil cerrahi doktoru) ama ıcıne parmagını sokmadan sadece ıyıce ayırdı ve baktı yırtık var dedı fıtıl verdı yırtık ne demek oluyor????,
ayrıca fıtller bır ıse yaramıyor yıne kan gelıyor anlamadım....

bu yaz burnumdan geldi.benimde bilmediğim bişeyler oluştu makatımda,kaşıntı acı sızı.kendi kendime anladım çatlak ve bi tane sivilce gibi basur memesi olduğunu.halada geçmedi.kimseye demedim.bişeyde yapmadım.öyle duruyor.çatlak geçti kendiliğinden.krem sürdüm sadece.ama bu genç yaşta diğeri nasıl geçer bilmiyorum

arkadaşlaar aynı sorun ile bende doktora gittim. bende de yırtık olduğu tespit edildi. yeni ise yırtık geçme ihtimali var fitili kullan derim ayrıca sıcak su oturmalarını tavsiye ederim 15 dk en önemlisi de kantoron yağı pamuk ile her gece yatmadan önce o bölgeye pansuman yapman geçmiş olsun. bunları yaparsan geçecektir emin ol.

arkadaşlar merhaba!

çocuklugumdan beri ara ara nüksediyordu makatta dışkılama sırasında acı,kuruluk... Yine ara ara kanama oluyordu çok az... Maalesef ki 1 haftadır çok şiddetlendi... 3 farklı doktora gittim... 3 ü de ameliyat dedi...

Ilki ameliyatın çok ağrılı oldugunu,1 ay iyileşme süresi oldugunu, dışkı kaçırma riski oldugunu söyledi.

Ikincisi ukalanın tekiydi bugün yatar yarın çıkarsın dedi. Isosorbite dinitrate 30 gr vazelin içine verdi ama hiç bir işe yaramadı.

Son gittigim doktor fitil,anestol ve kortos verdi. çok şükür bunalr azıcık toparladı beni...

çok kötüydüm, tuvaletimi ağlaya ağlaya yapıyordum canım anlatamayacagım kadar çok yanıyordu işte bu son fitil birazcık iyileştirdi. Bi de batticon lu suya oturuyorum...

Bu hastalıgı yaşayan, ameliyat olanlara bir sorum var !!!

Ameliyat riskleri beni çok korkutuyor...ameliyat sonrası tekrarlama durumu da varmış. Ameliyat olan arkadaşlar şu anki durumunuz nasıl? Cerrahi yöntemle ameliyattan bahsediyorum bu arada lazer degil...

Lütfen bana yazın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…