Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var. Yasamaya devam ediyorum.kızlar kronik makat çatlağı yaşamış geçirmiş olan var mı
geçmedi miEvet var. Yasamaya devam ediyorum.
Yok, kronikleşti geçmiyor. Ameliyat demişti ama ben olmadım.geçmedi mi
şişlik var mı acı falanYok, kronikleşti geçmiyor. Ameliyat demişti ama ben olmadım.
Merhaba bende de anal fissur var galiba bugün kolonoskopi endoskopi olucam özellikle geceleri yanma ve kaşıntı oluyor kanama da oluyor ve ben de 21 yaşındayım daha çok korkuyorumkızlar kronik makat çatlağı yaşamış geçirmiş olan var mı
oldun muMerhaba bende de anal fissur var galiba bugün kolonoskopi endoskopi olucam özellikle geceleri yanma ve kaşıntı oluyor kanama da oluyor ve ben de 21 yaşındayım daha çok korkuyorum
Evet oldum iki tane küçük çatlak varmis önde ve arkada bı tane de iç hemoroid ameliyatlik değil dedioldun mu
iç hemoroid olduğunu nasıl anladın eline geliyor mu elleyince acabaEvet oldum iki tane küçük çatlak varmis önde ve arkada bı tane de iç hemoroid ameliyatlik değil dedi
Kolonoskopi sonucunda çıkmışiç hemoroid olduğunu nasıl anladın eline geliyor mu elleyince acaba
zor mu o işlemKolonoskopi sonucunda çıkmış
Kolonoskopi sonucunda çıkmış
doktor çatlak için krem mi verdiYok canım bana endoskopi de yaptılar sadece gaz sancin oluyor
Ya ben çok doktora gittim zaten hepsi krem veriyor ve artık yediklerime de dikkat ediyorumdoktor çatlak için krem mi verdi
şişlik vae mıYa ben çok doktora gittim zaten hepsi krem veriyor ve artık yediklerime de dikkat ediyorum
Varşişlik vae mı
Sen gittin mi doktora bende yanma ve kaşıntı oluyor kaşıntı olmasi normal miYa ben çok doktora gittim zaten hepsi krem veriyor ve artık yediklerime de dikkat ediyorum