Anca ameliyatla düzeldim onun dışında çok zor geçmesi geçmiş olsunMerhaba makat çatlağı şişlik yanma sorunu yaşayıp da geçen var mı? lütfen yazınn çok kötüyüm
ciddi miisn napıcam ben ya ne ameliyatı botox muAnca ameliyatla düzeldim onun dışında çok zor geçmesi geçmiş olsun
ne ameliyatıAllah aşkına bacım bende öyleydim aylarca krem ilaç kullandım ilerledi bağırsağa kadar yırtık oldu yapma kendine bunu ameliyat tek çözüm ben nasıl oldu anlamadım bile tuvaletimi çok kolay yaptım iyikide olmuşum maşallah bir sene oldu sorun yok asla sıkıntı yaşamadım hemen ameliyat ol
Ben normal ameliyat oldum ,Ama arkadaşım lazerli oldu gayet memnun benim 10 sene oldu çok memnunumciddi miisn napıcam ben ya ne ameliyatı botox mu
şişlik var mıydı yaşım 22 ama korkuyorumBen normal ameliyat oldum ,Ama arkadaşım lazerli oldu gayet memnun benim 10 sene oldu çok memnunum
Şişlik, ağrı kanama her şey vardı korkma canım çok küçük bir işlem birkaç güne toparlıyorsunşişlik var mıydı yaşım 22 ama korkuyorum
Makat çatlağı ameliyatı oldum genel cerrahide yarım saat bile sürmedi hatta eşimdede basur vardı oda benim ameliyatı kolay görünce bende ölçüm demiştine ameliyatı
botox mu yaptırdınızŞişlik, ağrı kanama her şey vardı korkma canım çok küçük bir işlem birkaç güne toparlıyorsun
şişlik var mıudıMakat çatlağı ameliyatı oldum genel cerrahide yarım saat bile sürmedi hatta eşimdede basur vardı oda benim ameliyatı kolay görünce bende ölçüm demiştihatta yarım saat sonra tuvalete gittim bidahada sıkıntı yaşamadım ama eğer daha fazla geç kalsam bağırsak komple yırtılacakmış
Kız şişlik ne demek rkanama şişlik yırtıktı benim komple doktor bile şok olmuştu bi sürüde azar yedim benşişlik var mıudı
yırtık dıştwn belli oluyor muyduKız şişlik ne demek rkanama şişlik yırtıktı benim komple doktor bile şok olmuştu bi sürüde azar yedim ben
Tabiiki görsel olsa atardım içine kadar komple dışı ile beraber di of offf gene hatırladımyırtık dıştwn belli oluyor muydu
Tabiiki görsel olsa atardım içine kadar komple dışı ile beraber di of
Ne botox şu? çatlağı düzeltiler istebotox mu yaptırdınız
krem fslan kullandın mı öncesindeTabiiki görsel olsa atardım içine kadar komple dışı ile beraber di of offf gene hatırladım
şişlik var mıudıher gün sarı kantaron yağı sürmek ve tuvalet öncesi uzunca bir kovaya sıcak su doldurup buhara oturmak çok rahatlatıyor. benim seneler evvel çok azmıştı acıdan tuvalete çıkamaz olmuştum bu yöntemle zaman içinde düzeldi çok şükür. bir daha da nüksetmedi o kadar şiddetli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?