makat çatlağı

anonimm11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
33
2
1
24
Merhaba makat çatlağı şişlik yanma sorunu yaşayıp da geçen var mı? lütfen yazınn çok kötüyüm

Allah aşkına bacım bende öyleydim aylarca krem ilaç kullandım ilerledi bağırsağa kadar yırtık oldu yapma kendine bunu ameliyat tek çözüm ben nasıl oldu anlamadım bile tuvaletimi çok kolay yaptım iyikide olmuşum maşallah bir sene oldu sorun yok asla sıkıntı yaşamadım hemen ameliyat ol

ne ameliyatı

Makat çatlağı ameliyatı oldum genel cerrahide yarım saat bile sürmedi hatta eşimdede basur vardı oda benim ameliyatı kolay görünce bende ölçüm demişti hatta yarım saat sonra tuvalete gittim bidahada sıkıntı yaşamadım ama eğer daha fazla geç kalsam bağırsak komple yırtılacakmış

şişlik var mıudı

Bir önceki konunuzda cevap vermişler aynı konuyu tekrar açmak yasak

her gün sarı kantaron yağı sürmek ve tuvalet öncesi uzunca bir kovaya sıcak su doldurup buhara oturmak çok rahatlatıyor. benim seneler evvel çok azmıştı acıdan tuvalete çıkamaz olmuştum bu yöntemle zaman içinde düzeldi çok şükür. bir daha da nüksetmedi o kadar şiddetli.

Tabiiki görsel olsa atardım içine kadar komple dışı ile beraber di of offf gene hatırladım
krem fslan kullandın mı öncesinde
şişlik var mıudı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…